Televizor LED Smart Samsung, 123 cm, 49K5582, Full HD – Acces total la toate sursele multimedia

Citeste in randurile ce urmeaza, un review complet al televizorului Samsung 49K5582. La finalul articolului, iti prezentam locul de unde poti cumpara acest model, la cel mai accesibil pret de pe piata!

Samsung 49K5582

Televizoarele sunt foarte diverse in aceste zile, și există o mulțime de opțiuni. Un televizor de bază poate fi cu siguranță cumpărat pentru câteva sute de lei, dar nu va asteaptati la un mare fel de performanță pe care o doriți cu adevărat în camera de zi. Aceste televizoare sunt destinate persoanelor care nu le pasă. Pret-Info.ro va informează ca sa faceți alegerea corecta.

Trebuie să se ia în considerare diferite tehnologii pentru ecran (LED-uri directe, sau iluminare LED-uri interior, și OLED); rezoluții diferite (HD și UHD); indiferent dacă sunt sau nu doriți un interval dinamic ridicat și dacă doriti un nivel de performanță HDR; dacă doriți un ecran curbat sau un ecran plat.

Uitați-va la sport, filme de acțiune , fără a estompa imaginea sau pur și simplu bucurativa de o imagine foarte clar difuzata, imagini, știri sau desene sau programe de televiziune. Grație unei frecvențe incredibil de mare de regenerare a imaginii, Samsung 49k5582 permite ca fotbalistul tau preferat sa vina literalmente la viață pe ecran.

Review Samsung 49K5582

Cu ajutorul caracteristicii Quick Connect și Inteligent View, pe care Samsung 49K5582 le detine, puteți partaja cu ușurință clipuri video, fotografii și muzică între TV și dispozitive mobile. Dar nu trebuie sa va limitati doar la televiziune. pentru că acum pe acest smart TV este disponibil Internetul.

Uitati-va la ceea ce doriti ori de câte ori doriti, fără a va limita doar la programe de televiziune, folositi aplicatiile integrate de Facebook sau Twitter, vizionati pe Youtube clipuri sau imagini Instagram , folosind toata puterea care va ofera internetul, va fi spectaculoasa vizionarea pe ecranul televizorului

Sa vorbim si despre tehnologiile de conectare pentru Samsung 49K5582. Cand vorbim de conectivitate, conexiune la retea este asigurata de 1 x RJ-45 Integrat. Pentru redare de pe alte dispozitive aveti 2 porturi USB 2.0 si 3 porturi HDMI.

Pret Samsung 49K5582

Recomandarea noastra -> AICI!

Alte conexiuni video sunt posibile cu Slot CI+. Dimensiunea televizorului este de 1105.8 x 710.2 x 293.8 mm, aceasta informatie este necesara pentru a sti dinainte unde se va potrivi cel mai bine viitorul televizor.

Samsung 49K5582 este recomandat pentru cei pasionati de imagini captivante care doresc experiente incredibile si am verificat pentru voi si va dezvaluim ca acest produs are un pret de aproximativ 3.999 de lei.

 

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 49K5582
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare