Televizor LED Vivax Imago, 32″, 82 cm, LED TV-32LE91, HD Ready – Calitate si stil!

Buna ziua , in articolul de astazi va prezint modelul Vivax 32LE91 care vine cu o super rezolutie HD Ready capabila sa va ofere imagini de buna calitate , pe diagonala de 82 cm a ecranului de tip LED . Este un model de televizor care face parte din gama televizoarelor non – smart , insa este de foarte buna calitate si este fabricat din cele mai bune materiale .

televizor-led-vivax-imago-32-82-cm-led-tv-32le91-hd-ready

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Are un design foarte elegant , cu o rama subtire de culoare neagra , cu siguranta va da un plus de eleganta casei dumneavoastra . Suportul modelului 32LE91 este format din doua picioare de culoare neagra fara ii ofera televizorului eleganta si stabilitate . Televizorul are o rezolutie HD Ready de 1366 x 768 si un aspect al imaginii de 16:9 folosit la majoritatea televizoarelor de pe piata .

Review Vivax 32LE91

Acest model dispune de un tuner digital care va permite receptionarea trasnmisiunilor TV digitale HD fara a mai avea nevoie de clasicul decodor . In acest fel nu veti mai plati o taxa suplimentara furnizorului  de cablu Tv , scapati de toate acele cabluri inestetice , de cea de a doua telecomanda a decodorului si nu in ultimul rand veti face o economie la factura de energie electrica .

Pret Vivax 32LE91

Recomandarea noastra -> AICI!

Este un model de televizor cu un design foarte elegant , special fabricat pentru cei care isi doresc un televizor foarte simplu pentru vizualizarea canalelor Tv si fara functii complicate . Acest model are un meniu prietenos si un mod de configurare foarte simplu . Pretul modelului 32LE91 este de aproximativ 1.700 LEI.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare, Vivax