REVIEW – LG 32LQ63806LC

Azi ne ocupam de un super produs, anume LG 32LQ63806LC. In randurile urmatoare vom vorbi despre caracteristicile acestuia, vom afla care este un pret bun de pe piata, dar si ce parere au cei care deja il detin.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca televizoarele LG 32LQ63806LC  FHD oferă culori mai bogate pentru a reproduce conținutul preferat mai viu și mai natural. Procesorul α5 Gen5 AI alimentează televizoarele LG FHD pentru a vă oferi o experiență mai captivantă. Comenzi vocale și conținut personalizat: ThinQ AI vă face interacțiunile cu televizoarele LG FHD mai inteligente. Control vocal inteligent cu Google Assistant, Amazon Alexa, Apple AirPlay etc., facilitând interacțiunea cu televizoarele LG FHD. Bucurați-vă de confortul de a vă conecta la contul dvs. și de a primi conținut recomandat exclusiv pentru dvs.

REVIEW – LG 32LQ63806LC

Alta chestie ce m-a impresionat este ca nu ratați niciodată un meci din clubul dvs. preferat cu Sports Alert. Primiți notificări în timp real înainte și în timpul meciurilor. Acces direct securizat la jocurile tale preferate pe Cloud Gaming, prin platformele Google Stadia și GEFORCE NOW. Ambalajul televizoarelor FHD de la LG a fost reproiectat și prezintă acum o imprimare într-o singură culoare într-o cutie reciclabilă.

Alte carecateristici intersante sunt Interval dynamic HDR10 , este un model 2022 si aresitemul de operare WebOS

Pret LG 32LQ63806LC

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca LG 32LQ63806LC merita tori banii acest produs. Este la un pret de aproapte 1200 lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare