REVIEW – Manta 20LHN38L – Teste si pret!

Tocmai ce am terminat testele pentru televizorul Manta 20LHN38L, iar acum va voi prezenta si voua tot ce am aflat despre produs, dar si opinia mea despre el. Modelul este ideal pentru camere de mici dimensiuni, deoarece a fost dotat cu un ecran ce nu depaseste 51 de centimetri in diagonala.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Avem de-a face cu un dispozitiv 2 in 1! De ce spun asta? Deoarece televizorul poate fi folosit si pe post de monitor! El poate fi plasat pe un birou sau o comoda fara probleme, deoarece vine impreuna cu un suport compus din doua picioare, ce asigura o buna stabilitate.

Testand Manta 20LHN38L in diferite situatii, pot spune ca imaginile oferite au o calitate peste medie. Iata caracteristicile lor: 1366 x 768 pixeli, contrast dinamic de 1000000:1, luminozitate de 180 cd/m2, timp de raspuns de 8 ms si un unghi de vizibilitate larg.

Review Manta 20LHN38L

Sistemul audio stereo ofera un sunet clar, lucru constatat chiar si in momentele in care am testat un volum ceva mai ridicat. El va fi mereu imbunatatit de caracteristici superioare, iar cea mai importanta pare a fi Dolby Digital.

Pe langa toate cele de mai sus, vreau sa va ofer si lista conectorilor, deoarece acestia va vor ajuta sa redati continutul dorit de pe absolut orice tip de sursa externa. Iata-i care sunt acestia: iesire audio, minijack de 3.5 mm pentru casti, intrare Scart, intrare PC, port HDMI, Slot CI+ si intrare USB.

Pret Manta 20LHN38L

Recomandarea noastra -> AICI!

Dupa teste, am ramas cu o impresie placuta la adresa televizorului Manta 20LHN38L si din acest motiv vi-l recomand si voua. Dispozitivul are un pret mic, de doar 700 RON, insa o oferta chiar mai avantajoasa poate fi gasita daca veti accesa unul dintre butoanele atasate acestui articol. Va doresc succes si sport la cumparaturi!

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Manta 20LHN38L
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare