REVIEW – LG 60UK6200PLA – un televizor premium la pret bun!

In urmatorul articol aflam impreuna totul despre produsul LG 60UK6200PLA, unul de top pe care am avut ocazia sa-l testez. Vreau sa va dezvalui toate detaliile despre el, ce pret are, dar si ce cred cativa dintre cei care l-au cumparat si l-au folosit! LG 60UK6200PLA este un Smart TV din gama LG 4K ce asigura imaginea pe care o cautati. Este timpul sa va bucurati de o scena de film realista si naturala, clara asa cum desigur cu toti cautam la un televizor de top. Haideti sa va povestesc mai multe despre acest TV 4K .

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand inca din primele priviri descoperim un design ultra subtire ce vine pe negru, cu un aspect elegant si dinamic ce are o diagonala de 152 cm . Modelul poate fi amplasat atat pe perete cat si pe o suprafata de mobilier preferata datorita elementelor de sustinere bine gandite .

Review LG 60UK6200PLA

Pe partea de tehnologie acest model vine cu tehnologia HDR ce va asigura un contrast foarte bun , o luminositate impresionanta si o gama de culori destul de mare ce va detalia fiecare secventa de film intr-un format realist si natural . Modelul de asemenea vine cu un procesor de imagine Quad Core ce va va ajuta sa navigati in platforma smart mult mai rapid fara delay .

Pret LG 60UK6200PLA

Recomandarea noastra -> AICI!

De asemenea modelul prezinta caracteristici precum Magic Zoom, Quick Access, 360 VR playback si multe altele pentru o experienta media mult mai completa .

Ca si parere personala va pot spune ca modelul se deosebeste fata de alte televizoare Smart de pe piata prin  performanta pe care acesta o ofera la un raport calitate pret excelent si de aceea il recomand cu incredere spre a fi achizitionat . Pretul acestui model pe piata este la 4000 lei insa daca sunteti in cautarea unei oferte mai reduse atunci accesati oferta de mai jos !

Pretul de azi 19.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG 60UK6200PLA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare