Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 164 cm, 65XD7505, 4K Ultra HD – Super-rezoluție optimizata

Astazi vorbim despre un model de televizor foarte interesant, si plin de caracteristici speciale. Este vorba despre modelul Sony 65XD7505. Fiecare dintre noi cand doreste sa achizitioneze un nou televizor are de facut o alegere dificila tinand cont de atatea modele care exista la un pret similar.

Tehnologia 4K HDR, putem spune ca această tehnologie aprofundată este in creștere si este susținută de inovatoarea tehnologiei de iluminare TRILUMINOS.

Putem spune in materie de imagine ca vorbim despre un televizor cu un ecran de 164 cm si are de patru ori mai multi pixeli decât cele HD 1080p, oferind un realism uimitor, mișcare naturală și detalii incredibile.

Sony 55X9005C

Rezolutia este de 3840 x 2160, si foloseste tehnologia de afisare Edge LED, cu un aspect al imaginii de 16:9. Vine dotat cu toate tehnologiile de procesare a imaginii:

  • Picture Mode
  • Auto Wide
  • Wide Mode
  • X-Reality PRO
  • 24p True Cinema
  • Live Colour
  • PhotoTV HD

Motorul de procesare X-Reality™ PRO. Acest sistem analizează fiecare pixel al semnalului video, si anumite parti ale fiecarei scene care vor fi comparate si analizate cu o baza de date cu imagini.

Tehnologia X-Reality PRO, pe care Sony 65XD7505 o detine, va procesa intr-un fel aparte imaginea, astfel incat semnalul TV analogic si Digital, va fi curatat de diverse zgomete produse de compresie, insa aceasta tehnologie este aplicata si continutului de pe DVD-uri sau discurile Blu-ray Disc™ chiar si fotografiilor digitale.

Care este diferența dintre X-Reality™ și X-Reality™ PRO?

Pentru a restaura rezoluția la o imagine este nevoie de analiza unui singur cadru, în timp ce pentru a restabili rezoluția mișcării de la mai multe imagini in serie este o analiză multi-cadru, care aduce mare diferență în rezoluția de imagine de film.

Review  Sony 55X9005C

Mai mult, clasificarea semnalelor video de intrare de la mai multe mii de tipuri de imagini în bazele de date, ajuta la prelucrarea la super-rezoluție prin corelarea fiecarui cadru care va permite televizorului sa redea imagini ca fiind similar cu imaginea originală pe cât de mult posibil.

Grație super-rezoluției optimizate in bazele de date și analizate multi-cadru, rezoluția imaginilor va fi restaurata chiar și pentru imagini in mișcare care poate face un zgomot redus sau imposibil de sesizat.

El vine dotat cu multe posibilitati de conectare. Sony 65XD7505 dispune de Intrare HDCP, Bluetooth, 1 x iesire Audio out si pentru intrarea semnalului audio are 1 x Audio in. 3 Porturi USB pentru redare multimedia sunt disponibile, avand si functia de inregistrare a programelor tv preferate.

Pret  Sony 55X9005C

Recomandarea noastra -> AICI!

Sony 55X9005C mai are pentru intrarea video 4 porturi HDMI. Dispune si de un tuner digital de tip DVB-T/C/S/S2 – DVB-T2 pentru receptia programelor prin satelit. Conexiunea la reteaua de internet este asigurata de Wi-Fi integrat si de LAN.

In materie de sunet are o putere de 2 x 10 W si foloseste caracteristici superioare sunet cu tehnologiile: DTS, Dolby Digital Plus / Pulse, Clear, Phase Speaker, S-Force, S-Master, Sound Booster.

Televizorul Sony 65XD7505 este un model foarte bun pentru pretentiosi, insa noi am gasit acest model la un pret aproximativ de 7.900 lei.

 

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Sony, Televizoare