REVIEW – Samsung 65AU9002 – O experienta 4K inedita !

Salut! Samsung 65AU9002 este numele produsului pe care vi-l prezint astazi. In articol veti afla totul despre model, care este un pret bun de pe piata, dar si ce functii are in dotarea sa!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun , parerea mea , despre acest televizor care are o imagine clară ca cristalul și este ușor de utilizat, chiar dacă nu sunteți cu adevărat „in pas cu tehnologia”. Avand o interfata usor de folosit si este frumos integrat cu sistemul meu inteligent de acasă, calitate uimitoare a imaginii. Configurarea și instalarea au fost foarte ușoare.

Review Samsung 65AU9002

Pot sa va spun ca televizorul are un profil foarte subtire, permitandui sa se integreze usor in spatiul interior, pentru un aspect minimalist, care iese in evidenta foarte elegant
mi-a placut foarte mult faptul ca poti sa iti conectezi telefonul sau laptopul la televizor prin wireless,folosindul ca un proiector de imagine sau ca al doilea monitor.

Pret Samsung 65AU9002

Recomandarea noastra -> AICI!

In concluzie e clar ca avem un produs foarte interesant la un pret bun . Il puteti cumpara la un pret de apoximativ 4800 lei , din online-ul romanesc dar noi v-am cauta special o oferta foarte tare, pe care o gasiti mai jos! Va Multumim!

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 65AU9002
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare