REVIEW -HORIZON 43HL7390F/B – Un produs elegant care merita atentia noastra!

De curand am avut ocazia sa testez modelul de fata, iar azi mi-am propus sa vi-l prezint. In review descoperiti caracteristicile lui, cel mai bun pret al pietei si nu numai!


Parerea mea este ca designul acestui televizor este modern și curat. Proiectat într-o culoare clasică neagră cu un finisaj lucios, s-ar potrivi perfect în orice casă modernă. Cadrul care învelește ecranul este dimineața. În acest fel, vă puteți bucura de tot conținutul de redare de pe ecran fără a fi distras de elementele laterale. Picioarele sale moderne și fine, amplasate la ambele capete ale dispozitivului, garantează atât stabilitatea, cât și finisajul perfect aspectului elegant al dispozitivului.

Review HORIZON 43HL7390F/B

M-a surprins foarte mult imaginea perfectă a televizorului este reprodusă pe un ecran cu diagonala de 108 cm cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. În plus, tehnologii suplimentare de optimizare a imaginii precum Advanced Hotel TV Mode (pasiv) etc., combinate cu o calitate incredibilă Full HD vă garantează o imagine clară, cu culori bogate și saturate și un contrast de imagine mai profund pentru a vă bucura. O experiență de televiziune de neuitat.

Va mai spun si ca sistemul audio al acestei unități este stereo, suportat de 2 difuzoare încorporate cu 16W sunet de ieșire (RMS), în total. Această putere, în combinație cu tehnologiile suplimentare Dolby Audio Processing, DTS HD, DTS Tru Surround și altele. vă va face să vă scufundați în magia sunetului clar și pur pe noul dvs. televizor inteligent LED.

 

Pret HORIZON 43HL7390F/B

 

Daca va place acest produs, il puteti achizitiona in Romania la pretul de 2.000 de lei. Noi am cautat si am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care o puteti achizitiona de pe un link atasat

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
HORIZON 43HL7390F/B
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare