REVIEW – Krueger&Matz KM0265UHD-S – TV Premium la super pret!

Daca va doriti un televizor premium, atunci Krueger&Matz KM0265UHD-S este un model pe care trebuie sa-l luati in considerare! Dispozitivul este unul Smart si poate fi conectat la internet cu usurinta fie prin LAN, fie prin Wi-Fi. Accesul la continutul online este si el unul usor de realizat, cu doar o apasare a unui buton de telecomanda, iar navigarea este una fluida, datorita procesorului performant.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Acest super televizor este ideal pentru livinguri si camere de mari dimensiuni, deoarece are un ecran LED ce masoara 65 inch in diagonala, adica 165 de centimetri! Cel mai bine se va potrivi montat in perete, insa aveti posibilitatea de a-l plasa pe o suprafata plana cu ajutorul suportului din dotare.

Review Krueger&Matz KM0265UHD-S

Krueger&Matz KM0265UHD-S va ofera filmele si transmisiunile preferate la o super rezolutie 4K Ultra HD. Calitatea video este de exceptie, iar datorita naturaletii imaginilor, veti avea in permanenta senzatia ca participati la actiunea pe care o urmariti!

Un sunet puternic si de calitate completeaza experienta audiovizuala. El este rezultatul unui sistem audio de tip stereo, ce este ajutat in permanenta de mai multe caracteristici superioare de sunet.

Pret Krueger&Matz KM0265UHD-S

Recomandarea noastra -> AICI!

Chiar daca va spuneam ca avem de-a face cu un Smart TV performant, stiu ca multi dintre voi puneti accent mai degraba pe posibilitatile de conectare ale surselor externe. Vestile sunt foarte bune, pentru ca televizorul va permite sa redati de pe orice dispozitiv, cu ajutorul urmatorilor conectori: Slot CI+, minijack casti de 3.5 mm, iesire audio digitala, intrare component, intrare compozit, 2 intrari RF, 3 porturi HDMI si 2 intrari USB.

Fara retineri, recomand televizorul Krueger&Matz KM0265UHD-S chiar si clientilor pretentiosi, deoarece va ofera functii de top, iar asta la un pret acceptabil de aproximativ 5250 RON. Eu nu m-am dat batut si am efectuat cautari in magazinele de profil. Intr-un final, am gasit produsul la o oferta sub media pietei!

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Krueger&Matz KM0265UHD-S
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare