REVIEW – Samsung 82Q800T – Un produs elegant la un super pret!

Samsung 82Q800T este numele produsului pe care il vom descoperi azi. Vom afla impreuna tot ceea ce acesta ne ofera, ce opinii au clientii, dar si care este un pret bun de pe piata!

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Pot sa va spun ca Samsung Q950TS reprezintă o parte din cea mai recentă și mai concertată încercare a companiei de a convinge publicul cumpărător că un televizor masiv – și masiv supra-specificat – nu este doar rezonabil, ci de fapt o propunere destul de interesanta.
Am observat ca , camere 8K există și da, se pare că Netflix a folosit una pentru a dezvolta conținut. Și da, dacă Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară nu cedează paranoiei coronavirusului, radiodifuzorul japonez NHK intenționează să transmită întregul shebang în 8K. Dar, într-adevăr, conținutul de 8K în orice cantitate semnificativă pare încă departe.

 

 

Parerea mea este ca Samsung Q950TS este televizorul emblematic Samsung QLED 2020. Un ecran de 75 de inci este mare în limba oricui, iar Samsung a reușit să-l înfășoare în ceea ce este cu adevărat cea mai scurtă ramă văzută vreodată pe un televizor de producție. La o grosime de 2 mm este practic inexistentă – și dacă stați la o distanță sensibilă de acest televizor, acesta dispare cu adevărat din vedere. Pe măsură ce trucurile de petrecere merg, acesta este unul bun.
Hai sa va mai spun cateva idei. Toate intrările – adică patru intrari HDMI (dintre care una este specificată 2.1), trei intrări USB, posturi aeriene TV RF și satelit, o priză Ethernet – sunt conținute în cutia One Connect destul de importantă. Are și o ieșire optică digitală și chiar se ocupă de alimentarea rețelei – este necesară doar o conexiune modestă la televizor. Așadar, dacă intenționați să montați pe perete noul dvs. televizor scump, acesta va sta aproape la culoare.

 

Review Samsung 82Q800T

 


Am fost placut surprins si de ce va voi spune mai departe! Având în vedere că gama sa de televizoare din 2019 avea toate cele mai bune interfețe inteligente TV / utilizator din jur, Samsung a decis foarte sensibil să nu se amestece cu formula sa câștigătoare. Interfața derivată de la Tizen a avut culoarea de fundal modificată de la alb la albastru blând în special pentru o tensiune oculară redusă, dar în toate celelalte privințe este același sistem logic, sensibil, receptiv și ușor de personalizat, care a fost întotdeauna. Și este încă absolut încărcat de aplicații.Meniurile de configurare care guvernează calitatea imaginii sunt cuprinzătoare, dar nu înfricoșătoare și nu este nici dificil, nici consumator de timp să rafinezi imaginea pentru a se potrivi propriilor cerințe și preferințe. Și în acest scop, telecomanda excelentă a Samsung, care este greoaie și nu are nasturi excesivi, ajută foarte mult. La fel și funcționalitatea încorporată Alexa – și există compatibilitate cu Asistentul Google care urmează „în curând”.

 

Pret Samsung 82Q800T

Recomandarea noastra -> AICI!

 

In incheiere acestui articol pot sa va spun ca am fost incantat sa il testez ,.Are un raport pret calitate in avantajul clientului si il gasiti pe piata romaneasca la un pret de app 60000Lei dar noi am gasit penrtu voi o oefrta super pe care o gasiti pe linkurile din acet articol.

 

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
82Q800T
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare