REVIEW – Samsung 65NU8042 – pret si model de top!

Bine v-am regasit, dragi prieteni! Postarea de astazi o vom dedica unui produs de top care ne surprinde cu functii speciale de ultima generatie. Mai jos v-am pregatit mai multe detalii despre acest produs si unde gasiti cele mai bune oferte in aceasta perioada.

Este vorba despre televizorul LED Smart Samsung 65NU8042, un model performant care reda imaginile la cea mai inalte standarde. De acum nu veti mai pierde micile detalii deoarece noua functie HDR Elite este pregatita sa va redea nivelurile de stralucire dorite pentru a avea o experienta inedita la fiecare utilizare.

Cea mai noua tehnologie HDR10+ este implementata in cadrul acestui model de televizor si este gata sa ofere continut si culori vii optimizand fiecare scena la cel mai inalt nivel.

Ecranul televizorului Samsung 65NU8042 este foarte mare, cu o diagonala de 163 cm. Are un design minimalist si slim asa ca il vei putea conecta foarte usor oriunde in casa. Imaginile sunt in format 4K Ultra HD.

Review Samsung 65NU8042

Numeroase functii fac ca experienta la TV sa nu mai fie precum in anii trecuti. Poti sa folosesti functia Sync and Connect pentru a conecta rapid la televizor toate device-urile smart. O aplicatie cunoscuta sub numele de SmartThings va permite sa va conectati telefonul la televizor pentru a avea control si de la distanta in orice moment.

Pret Samsung 65NU8042

Recomandarea noastra -> AICI!

Samsung 65NU8042 foloseste cel mai nou sistem de operare Tizen OS si are si un Game Mode astfel incat sa nu existe lag-uri atunci cand experimentati cele mai noi jocuri pe consola. In final tin sa mai precizez ca este un model premium al gamei Samsung asa ca si pretul este pe masura. In prezent, pretul pe piata al acestui model este in jur de 10.500 RON, dar noi am cautat o oferta mai buna pentru voi pe care avem placerea sa v-o prezentam in randurile de mai jos.

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 65NU8042
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare