SAMSUNG 43QN90C pret superb calitate excelenta

SAMSUNG 43QN90C este un model de televizor Samsung. Acesta face parte din seria QN90C și oferă o gamă largă de caracteristici și tehnologii avansate pentru o experiență vizuală de înaltă calitate.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Iată câteva dintre caracteristicile principale ale televizorului Samsung 43QN90C:

  1. Dimensiunea ecranului: Televizorul are un ecran de 43 de inch, oferind o experiență vizuală captivantă și un spațiu generos pentru vizionarea conținutului.
  2. Rezoluție: Dispune de rezoluție 4K Ultra HD, ceea ce înseamnă că redă imagini foarte clare și detaliate, cu o densitate mare de pixeli.
  3. Tehnologia Quantum Dot: Este echipat cu tehnologia Quantum Dot, care optimizează gama de culori și luminozitatea, oferind imagini bogate și vii.
  4. HDR (High Dynamic Range): Suportă tehnologia HDR, inclusiv HDR10+ și Dolby Vision, pentru a obține contrast și niveluri de luminozitate îmbunătățite și redarea detaliilor superioare în scene întunecate și luminoase.
  5. Direct Full Array: Dispune de tehnologia Direct Full Array, care controlează individual iluminarea de fundal pentru a obține negre mai adânci și detalii mai precise în zonele întunecate ale imaginii.
  6. Procesor Quantum: Este alimentat de un procesor puternic, numit Quantum Processor, care optimizează conținutul și îmbunătățește calitatea imaginii prin ajustarea culorilor, contrastului și clarității în timp real.
  7. Tehnologie Ultra Viewing Angle: Dispune de tehnologia Ultra Viewing Angle, care optimizează unghiurile de vizualizare, permițând o imagine mai clară și mai vibrantă indiferent de locul în care vă aflați în fața televizorului.
  8. Smart TV și conectivitate: Este un Smart TV, ceea ce înseamnă că are funcții inteligente integrate și poate fi conectat la internet pentru a accesa diverse aplicații, streaming de conținut online și alte servicii.
  9. Asistență vocală: Este compatibil cu asistența vocală și poate fi controlat prin intermediul comenzilor vocale, oferind o interacțiune convenabilă și intuitivă cu televizorul.

Acestea sunt câteva dintre caracteristicile cheie ale televizorului Samsung 43QN90C. Pentru informații mai detaliate și actualizate, vă recomand să consultați specificațiile complete ale acestui model pe site-ul oficial Samsung sau să contactați serviciul lor de asistență.

Recomandarea noastra -> AICI!

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SAMSUNG 43QN90C
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare