REVIEW – JVC LT32VH3905 – Un model ieftin pentru o calitate maxima.

Postarea de azi este dedicata unu produs foarte apreciat! Astfel, va invit sa o cititi pentru ca veti afla detalii tehnice despre model, dar si care este cel mai bun pret de pe piata!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Dupa parerea mea, pentru o experiență maximă de vizionare, este esențial un televizor cu o imagine perfectă și o gamă largă de funcții. Dimensiunea plăcută de 32 “, combinată cu HD Ready, este potrivită pentru camere mai mari și oferă o imagine absolut netedă și profundă. Tehnologia LED cu LED-uri folosește diode emițătoare de lumină pentru a garanta nuanțe uniforme de culori vibrante pe tot ecranul.

 

Review JVC LT32VH3905

 

Haideti sa va spun. Ca si ecran avem un ecran HD Ready cu rezolutia native 1366×768 de pixeli cu o iluminare directa led.

Ca si conectivitate noi am observat TUNER/ TUNER DVB-T2 (HEVC H.265) / T TUNER DVB-C (CABLU)
TUNER DVB-S2 / S (SATELIT)
TUNER PAL SECAM B / GI / I ‘L / L’ (ANALOGIC)

Pe langa pretul mic pe care il are, noi va spunem ca este un model bun, care poate fi folosit oriunde in casa. Sunetul lui este conceput din 2 boxe de 6w putere.

Pe partea din spate am observat ca si conectivitate 2 porturi HDMI 1.4 un port USB 2.0 o mufa pentru “iesire” casti si un port vga.

Pret JVC LT32VH3905

Recomandarea noastra -> AICI!

 

 

Acest produs costa in Romania aproximativ 1.000 de lei. Noi am gasit o super oferta pentru dumneavoastra si v-am atasat-o pe aceasta pagina.

 

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
JVC LT32VH3905
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare