Televizor Led Finlux 99cm Full Hd – Rezolutie Full HD si design modern !

Salutare prieteni , daca tot am vorbit in ultimile zile despre televizoare  NON –SMART astazi este randul modelului LED FINLUX 99 CM  care este un televizor cu un design modern , cu o rama de culoare neagra destul de ingusta si un stand elegant . Este fabricat din plastic , are o diagonala de 99 cm , o rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli , capabila sa va ofere imagini spectaculoase ,si  un aspect al imaginii de 16:9 .

televizor-led-finlux-99cm-full-hd

 

Este un televizor  destinat persoanelor care isi doresc o diagonala maricica , o calitate buna a imaginii dar in acelasi timp , un televizor simplu , fara prea multe functii inteligente . Daca va aflati in cautarea unui astfel de televizor , luati si acest model in calcul . Vine echipat cu un tuner digital DVB/ T + C care poate receptiona canale tv digitale fara a mai avea nevoie de clasicul decodor . In acest fel , scapati de cablurile inestetice , de a doua telecomanda a decodorului , de o taxa suplimentara platita furnizorului de cablu TV si nu in ultimul rand veti face si o economie la factura de energie electrica .

Pe partea de conexiuni , televizorul dispune de :

  • o intrare PC
  • o intrare USB 2.0
  • o intrare SCART
  • 2 porturi HDMI
  • un slot pentru card PCMCIA

Puteti fixa televizorul si pe perete cu ajutorul suportului VESA care este compatibil cu acest model , Televizorul este de culoare neagra , ofera imagini de buna calitate si are un pret foarte accesibil.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: Finlux, Televizoare