REVIEW – SONY L50WF660 – 4K o imagine superba !

Informarea este extrem de importanta atunci cand vreti sa cumparati un nou produs, de aceea va invit sa cititi review-ul de mai jos. Aici veti afla caracteristicile modelului SONY L50WF660, dar si parerea mea finala!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Am fost foarte nerabdator sa am noul model de la Sony L50WF660.Ceea ce m-a impresionat la el a fost caliatate imaginii pe care o ofera. Stand in fotoliul meu am dat muzica mai tare si pot sa va spun ca esti ca intr-un cinematograf..asa de bengos se aude.Producatorii de la Sony au facut  pentru acest model un eran de 50″ (126cm) “1920×1080 cu o rezoluție pixeli 50Hz Hz Motionflow ™ XR 400Hz .

Review SONY L50WF660

Dup ace am butonat noul meu televizor va pot spune ca am descoperit ca are: Smart TV, WIFI, USB, Browser, Suport HDMI-CEC, CANON RETURN HDMI, DLNA Suport Model 2 018, General Tuner DVB-T, CI +, DVB-C Suport DVB-T standard, DVB-C, CI + , moduri imagine programate, Sleep Timer, moduri de sunet programate, teletext, HDMI-CEC, meniu multilingv, EPG, WI-FI, aplicații, browser web, aplicații SmartTV, suport HEVC, Miracast ™.

Modelul pe care l-am cumparat eu este un model Smart LED cu Conexiune HDMI, USB, compozit video, RF, receptor, LAN, CEC, WiFi, Optic out Audio Dolby Digital Plus, Dolby Pulse , S-Force, Dolby Digital, Decodor DTS, ClearAudio si cu 2 difuzoare a cate 5 w.

Pret SONY L50WF660

Recomandarea noastra -> AICI!

Trebuia neaparat sa va povestesc despre noul meu model de televizor care este foarte bengos din toate punctele de vedere. Daca doriti sa va luati un televizor la fel de bengos ca al meu si la un pret de doar 2499 lei va pot spune ca il gasiti doar pe acest link

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
SONY L50WF660
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare