Televizor LED Arielli 32 ES 5, 81 cm, Slim Design, HD Ready, Negru – Un pret foarte accesibil !

Buna , in articolul de astazi va voi prezenta un model de televizor care va ofera o imagine incredibil de buna si un design modern . Modelul 32ES5 de la Arielli este capabil sa va poarte in lumea filmului si a divertismentului digital la un pret foarte accesibil.

Este un televizor de tip LED care are o rezolutie HD READY de maxim 1366 x 768 ,  cu un aspect al imaginii de 16:9 care va ofera imagini uimitor de clare si culori vii si naturale . Vine cu un tuner digital incorporat care este de tip DVB-T , DVB- C  fiind capabil sa receptioneze transmisiuni digitale fara a mai avea nevoie de  clasicul decodor .

televizor-led-arielli-32-es-5-81-cm-slim-design-hd-ready-negru

 

Player-ul multimedia integrat va ajuta sa va bucurati de continutul dumneavoastra preferat direct dupa un stick sau un hdd extern .Nu va ramane decat sa introduceti stick ul sau hdd-ul in portul USB si sa va relaxati vizionand .

La capitolul conexiuni avem urmatoarele :

  • Iesire audio RCA
  • intrare PC
  • intrare USB 2.0
  • intrare SCART
  • minijack casti
  • port HDMI
  • slot pentru card PCMCIA

Daca nu doriti sa ma achizitionati o comoda speciala pentru televizor , suportul VESA este solutia otima pentru a fixa televizorul pe  perete simplu si rapid . Televizorul are un consum de 37 w , are un design foarte subtire , este de culoare neagra si este foarte usor , cantarind doar 6 kg . Este incadrat la clasa de eficienta energetic A si este un televizor de buna calitate destinat celor care isi doresc un televizor simplu dar de buna calitate .

Pretul unui astfel de model in magazinele de specialitate este in jur de 1300 lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Arielli, Televizoare