REVIEW – LG 65B19LA

M-a impresionat ca În comparație cu televizoarele LCD convenționale, panourile OLED de la LG oferă o calitate superioară a imaginii în ceea ce privește culorile, contrastele și nivelurile de negru .

În continuare , numeroasele funcții smart TV sunt , de asemenea, câteva funcții de joc, de la întârziere redusă de intrare la sincronizare variabilă a imaginii și suport UHD/120fps datorită HDMI 2.1.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun ca Alte oferte curente, la care poți economisi mult, pot fi găsite între timp pe pagina noastră de prezentare a ofertelor .

Pe lângă hardware, există întotdeauna diverse oferte de software și consolă valoroase.

În prezent, există un SSD de top pentru PS5 și PC, un laptop de gaming cu RTX 3080 și un design personalizat puternic al Radeon RX 6900 XT, toate la un preț foarte scăzut.

Review LG 65B19LA

Pot sa va spun ca OLED B1 de la LG convinge peste tot pentru streaming, jocuri și televiziune. Calitatea sa excelentă a imaginii este doar puțin în urma modelelor de top, este ușor de utilizat și, datorită HDMI 2.1, jucătorii se distrează foarte mult cu B1.

Pret LG 65B19LA

Recomandarea noastra -> AICI!

Parerea noastra finala este ca avem de a face cu un produs super interesant! Pretul pietei este in jur de 15.000 lei , dar noi am gasit pentru dvs o oferta foarte buna, pe care o gasiti mai jos! Multumim!

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare