REVIEW – Wellington 49FHD282SW pret si model de top!

Sunteti in cautarea unui televizor de calitate si la un pret atractiv? Atunci postarea de astazi vi se adreseaza si voua. V-am pregatit o recenzie interesanta la un produs de la Wellington pe care l-am avut in teste zilele acestea.

O sa aflati mai multe informatii despre acest televizor LED Smart pe care noi l-am folosit timp de o saptamana. In plus va recomandam si cel mai bun pret de pe piata in acest moment.

Review Wellington 49FHD282SW

Televizorul Wellington 49FHD282SW este un model foarte interesant al carui raport pret calitate este foarte bun comparativ cu alte modele din aceeasi gama, ce nu reusesc sa ofere atat de multe beneficii utilizatorilor. Modelul testat de mine zilele acestea are o diagonala de 124 cm. Este un ecran foarte mare care mi-a fost de mare ajutor  cand m-am jucat pe consola dar si cand am urmarit serialele preferate direct  de pe Netflix.

Pret Wellington 49FHD282SW

Recomandarea noastra -> AICI!

Si voi puteti face asta pe Wellington 49FHD282SW deoarece este un Smart TV Full HD care se poate conecta la internet prin Wi-Fi. In plus, puteti conecta alte device-uri prin porturile USB sau HDMI. Cu ajutorul unui card CI+ de la furnizorul de televiziune nu mai este nevoie de decodoare si cabluri in plus pentru a avea acces la tv direct.

Sunetul este redat de 2 boxe stereo de 8W. Timpul de raspuns este de doar 8 ms, iar rezolutia ecranului poate reda imagini pana la 1920×1080 pixeli in format Full HD. Unghiul de vizibilitate este de pana la 178 grade. Televizorul LED Smart Wellington 49FHD282SW este disponibil pe negru si are aproximativ 9 kg. In concluzie, aveti acces la un televizor simplu de utilizat, care va permite sa va conectati rapid la aplicatiile dorite si pe internet. Pretul acestui produs este in jur de 1.499 Ron, dar noi am gasit o oferta tentanta pe care v-o propunem in randurile de mai jos.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Wellington 49FHD282SW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare