REVIEW – LG 65UJ6517 – Pret mic pentru un ecran XXL!

LG 65UJ6517 este numele televizorului pe care am placerea sa vi-l prezint in randurile ce urmeaza. Vorbim despre un model dedicat incaperilor de mari dimensiuni, deoarece diagonala ecranului sau este de 164 cm. Practic, camera in care va fi amplasat dispozitivul va fi transformata intr-un mini cinematograf!

Produsul incanta si cu un design premium, culoarea sa fiind cea negru-argintiu. Impreuna cu el veti primi un suport compus din doua picioare, ideal pentru situatia in care doriti plasarea dispozitivului pe o suprafata plana. Acesta este extrem de rigid si va scapa de grija unui accident nefericit.

Review LG 65UJ6517

LG 65UJ6517 este in acelasi timp si un centru de divertisment pentru utilizatori. Spun asta, deoarece avem de-a face cu un Smart TV ce va ofera un acces rapid la continutul preferat din mediul online. Conectarea la internet se face atat prin LAN, cat si prin Wi-Fi. De altfel, el vine si cu alti conectori utili, dintre care nu lipsesc porturile HDMI, intrarile USB sau iesirea/intrarea audio.

4K Ultra HD este rezolutia suportata de acest super TV LG. Practic, asta inseamna ca va veti bucura de filmele si emisiunile preferate la o super calitate video! Pentru o si mai buna calitate, acest dispozitiv foloseste si o serie de caracteristici superioare de imagine.

Pret LG 65UJ6517

Recomandarea noastra -> AICI!

Nici sistemul audio nu se lasa mai prejos. El este unul de tip stereo, iar cele doua boxe ofera o iesire RMS de 20 W. Sunetul este redat intr-un mod clar si fara distorsiuni.

Pe final, vreau sa va prezint si o scurta lista a celor mai importante optiuni speciale detinute de televizor: aplicatii WEB, browser WEB, teletext, timer, child lock, USB Recording si lista continua!

Acest televizor este unul premium, iar datorita acestui motiv, il recomand celor mai pretentiosi. Pretul sau este de altfel in consecinta, fiind de aproximativ 7650 RON. Totusi, am gasit LG 65UJ6517 la o super reducere, pe care o puteti vedea cu un click pe butonul de mai jos!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG 65UJ6517
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare