Televizor LED Samsung, 55 cm, LT22E390EW, Full HD

Cand avem nevoie de un televizor trebuie sa recunoastem necesitatea lui sa stabilim bugetul si sa incepem sa cautam. Noi va oferim informatii precise si exacte de fiecare data si vrem sa va prezentam un articol despre modelul Samsung LT22E390EW. Este un televizor potrivit pentru cei care prefera un televizor sa isi faca treaba si sa se vada bine. Este un televizor de buget dar de asemenea destul de bine dotat cu facilitati tehnologice foarte interesante. Acest model este bazat pe tehnologia LED, este de asemenea si monitorul perfect, avand functii deosebite, si putem spune ca este de aemenea si un televizor personal foarte bun. Rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si 5 ms timp de raspuns sunt suficiente pentru o performanta optima.

capture

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Putem spune lucruri foarte bune despre modelul de TV Samsung LT22E390EW care dispune, de un unghi larg de vizualizare de 178 ° atât pe orizontală cât și pe verticală, pentru o experiență optimă și mai confortabila de vizionare. Un unghi mai larg de vizionare permite vizionarea din orice parte veti sta asa ca cel mai bun loc la tv va fi oriunde, ceea ce face ca afișajul sa fie perfect pentru vizionarea filmelor și vizualizarea imaginilor.

Review Samsung LT22E390EW

Cu un aspect al imaginii de 16:9, si o luminozitate de 250 cd/mp asigura o calitate decenta de vizionare a unui film. Tuner digital DVB-T/C asigura receptia televiziunii digitale, fara nevoia de a mai folosi alte echipamente de receptie terestra. Specificam ca in cazul celor care prefera jocuri pe pc si vor sa foloseasca acest Tv ca monitor este ideal pentru ca are un timp de raspuns de 5 ms. Tehnologia ConnectShare ™ ajuta la un acces instant la filme, fotografii sau muzică direct pe acest televizor, fara sa mai porniti laptopul.

Pret Samsung LT22E390EW

Recomandarea noastra -> AICI!

Pur și simplu conectați dispozitivele de memorie (HDD sau USB) în portul USB si ai acces facil la continutul tau multimedia. 2 porturi HDMI asigura conectarea cu usurinta la diverse dispozitive, cum ar fi console de jocuri, playere Blu-ray și dispozitive AV.

Sunetul este unul destul de rudimentar cu o putere de 2 x 5 W dar poate fi îmbunătățit cu ajutorul unui soundbar sau al unui sistem audio.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare