Televizor LED Vision Touch, 60 cm, VTTV A2401, HD- Calitatea care va uimeste!

Buna ziua tuturor , in articolul de astazi va prezint un nou model de televizor de la Vision Touch care are o diagonala de 60 cm  , care poate fi aleagerea perfecta datorita calitatii imaginii LED hD  , a functiilor avansate  de procesare si a imaginii si a designului Ultra Slim .

televizor-led-vision-touch-60-cm-vttv-a2401-hd

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Modelul  VTTV A2401 dispune de  un tuner digital si slot-ul CI+ pentru cartela inteligenta va ajuta sa receptionati canale TV digitale  fara a mai avea nevoie de un decodor extern . In acest mod , scapati de cablurile inestetice , de a doua telecomanda a decodorului , de o taxa suplimentara platita furnizorului de cablu si  nu in ultimul rand veti face o economie la factura de elergie electrica .

Review TOUCH VTTV A2401

Televizorul vine echipat cu un sistem audio NICAM Stereo  de 5 w , capabil sa va ofere o buna calitate a sunetului chiar si la un volum ceva mai mare .  Ecranul televizorului are o rezolutie de 1366 x 768 pixeli , adica este una HD , are o lumonozitate de 200 cd/mp , un timp de raspuns foarte bn de 6.5 ms , si un unghi de vizibilitate de 178 grade .

Diagonala de 60 de cm este ideala pentru a fi amplasata in orice camera din locuinta dumneavoastra . Are o dimensiune potrivita pentru livign cat si pentru dormitor iar design ul foarte compact si piciorul sau detasabil ofera posibilitatea de a fi montat pe orice perete al camerei .

Pret TOUCH VTTV A2401

Recomandarea noastra -> AICI!

De acum , puteti vizualiza continut si dupa un stick sau un hdd extern , pe diagonala televizorului cu ajutorul Player-ului USB integrat si a portului USB .

Modelul VTTV A 2401 este un televizor care are o putere consumata de 36 w , este de culoare neagra , are telecomada si baterii incluse si are un pret de aproximativ 750 lei.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Categories: Televizoare, Vision