Televizor LED Curbat Smart Samsung, 55KU6672, 4K Ultra HD – Puteți simți adevărata experiență HDR

Astazi vorbim despre un televizor extraordinar. Bucurați-vă de detaliile realiste cu Samsung 55KU6672 avand tehnologia 4K Ultra HD ( UHD) insemnand ca vine cu o rezoluție de patru ori mai mare decât cea a televizorului Full HD.

Samsung 55KU6672

Tot ceea ce vizionați va arăta mai bine, datorită culorilor vii și luminozitatea, va fi foarte spectaculos. Cu HDR Premium vă puteți bucura de la detalii fără precedent.

Puteți simți adevărata experiență HDR, ca la cinema te vei simti, dar în confortul casei tale. Bucurați-vă de frumusețea culorilor naturale.

Tehnologia activă Crystal LED oferă o puritate mai mare de lumină albă, oferind o gamă largă de culori și mai naturale. Ajuta și la reducerea consumului de energie.

Curba netedă a televizorului Samsung 55KU6672 vă ajută să stati chiar în centrul acțiunii, oferindu-vă un câmp mai mare de vizualizare și distanța de vizualizare este uniformă în comparație cu punctul în care va aflati.

Review Samsung 55KU6672

Cadrul elegant de bandă metalică argintie accentuează designul elegant și stilat al televizorului și postura netedă da un aspect finit de design magnific din orice unghi. Design subțire și eleganță modernă marca Samsung.

Tehnologia UHD upscaling crește calitatea materialelor video cu o rezoluție mai mică, si o ridica prin post-procesare la un nivel cât mai aproape posibil de standardul UHD. Acesta folosește acest proces inovativ in 4 etape, care analizează diverși parametri pentru a ridica imaginea cât mai aproape de cel mai înalt standard.

Pentru redare continut multimedia de pe alte dispozitive aveti 2 porturi USB 2.0 si 3 porturi HDMI. Dimensiuni cu stand sunt: 1233.6.0 x 786.9 x 334.0 mm astfel vei sti cu siguranta cat spatiu va ocupa acest superb SUHD TV de inalta performanta.

Pret Samsung 55KU6672

Recomandarea noastra -> AICI!

Simultan poti avea acces la toate sursele de divertisment fara probleme prin intermediul Samsung 55KU6672!

Cloud Gaming? Nici o problema. Cine are nevoie de o consolă de jocuri, atunci când poate avea acces la o multitudine de jocuri video din cloud direct la televizor? Poti accesa o gamă foarte mare de jocuri fara a fi nevoie de a investi într-o consolă. Conexiune retea este asigurata de LAN si Wi-Fi Integrat.

Acest produs exceptional este recomandat pentru cei pasionati de imagini captivante care doresc experiente incredibile si am verificat pentru voi si stim ca acest produs are un pret de aproximativ 6.999 de lei.

 

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 55KU6672
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare