REVIEW – PHILIPS 55PUH6101/8 – pret de top!

Daca nu ati fost impresionati de oferta de anul trecut a acestui produs va pot spune ca anul acesta, noul model PHILIPS 55PUH6101/88 acesta face parte dintr-o oferta imbatabila, care nu trebuie sa o ratati. Oferta o veti descoperi in acest articol.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

In primul rand vreau sa va spun ca, este un televizor le cu contrast incredibil si cu  iluminarea din spate a LED-urilor vă puteți bucura de consum redus și de linii minunate, combinate cu strălucire ridicată, contrast incredibil și culori vibrante.

Review PHILIPS 55PUH6101/88

Am observant observat si porturi USB pentru redarea continutului multimedia, Acum puteti sa Distribuiți distracția. Conectați stick-ul de memorie USB, camera digitală, mp3 player sau alt dispozitiv multimedia la portul USB de pe partea laterală a televizorului pentru a vă bucura de fotografii, videoclipuri și muzică utilizând browserul de conținut convenabil pe ecran.

Haideti sa va spun despre Pixel Plus HD, acest pixel face iImagini clare indiferent de sursă.Motorul Philips Pixel Plus HD optimizează calitatea imaginii pentru a oferi imagini clare cu un contrast uimitor. Deci, indiferent dacă vizionați televiziune prin cablu sau disc, vă veți bucura de imagini mai clare cu alburi strălucitoare și negri mai adânci.

Pret PHILIPS 55PUH6101/88

Recomandarea noastra -> AICI!

Mi-am dat seama ca, acest televizor  este dotat cu Două intrări HDMI și EasyLink pentru conectivitate integrate, Evitați aglomerația de cablu cu un singur cablu HDMI pentru a transporta semnale audio și video de la aparate la televizor. HDMI utilizează semnale necomprimate, asigurând cea mai înaltă calitate de la sursă la ecran. Împreună cu Philips EasyLink, veți avea nevoie de o singură telecomandă pentru a efectua cele mai multe operații pe televizor, DVD, Blu-ray, set top box sau sistem home theater.

Despre pret pot sa va spun ca este unul aproximativ 3.200 RON cat se poate de interesant !Am analizat oferta multor magazine si dorim sa va prezentam cea mai ineresanta oferta de pe piata!O gasiti mai jos si vi -o recomandam cu caldura!Spor la achizitii!

Pretul de azi 19.08.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
PHILIPS 55PUH6101/8
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare