REVIEW – LG OLED65E8PLA – Pret si teste!

Dupa ce am testat televizorul LG OLED65E8PLA, am revenit asa cum v-am obisnuit cu un articol in care va voi prezenta totul despre el. Vorbim despre un model ce foloseste tehnologia OLED, fiind asadar unul premium.

Ecranul televizorului este extrem de subtire, ceea ce il face sa aiba un design foarte elegant. In opinia mea, acest TV este perfect pentru livinguri, deoarece vine cu o diagonala a ecranului de 164 cm. Desi va arata precum o fereastra pe perete, el poate fi plasat si pe o comoda sau in biblioteca deoarece suportul este unul rigid, ce ofera o stabilitate perfecta.

Review LG OLED65E8PLA

Cand am pornit LG OLED65E8PLA, evident ca imaginea a fost una spectaculoasa. Rezolutia 4K Ultra HD si-a facut simtita prezenta. Atat formatul video, cat si cel de imagine, este redat la o calitate de exceptie, culorile fiind foarte naturale si vii, nuantele de negru perfecte, iar contrastul puternic. Modelul foloseste o multime de caracteristici superioare de imagine, printre care: LG OLED 4K, 4K Cinema HDR cu Dolby Vision, Pixel Dimming si nu numai.

In plus, televizorul sta excelent si la capitolul sunet, el oferit o iesire RMS de 60 W. Asadar, pe langa imagini de o calitate perfecta, va veti bucura si de un sunet puternic, fara distorsiuni, asta pentru ca experienta sa fie una completa!

Pret LG OLED65E8PLA

Recomandarea noastra -> AICI!

Mai trebuie sa stiti faptul ca televizorul vine cu: Wi-Fi, Lan, bluetooth, iesire audio digitala, 3 intrari USB, minijack casti si 4 porturi HDMI. Cu alte cuvinte, veti putea conecta noul TV la internet, dar si la orice tip de dispozitiv extern.

Dupa testele cu LG OLED65E8PLA, pot spune ca acest model isi merita pe deplin investitia datorita performantelor oferite si caracteriticilor detinute. Pretul sau este unul ridicat, de 24000 RON, insa corect raportat la tot ceea ce ofera. Daca va doriti sa-l cumparati la oferta, atunci va invit sa dati un simplu click pe link-ul de mai jos!

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
LG OLED65E8PLA
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare