Televizor LED Smart Samsung, 152 cm, 60JU6400, 4K Ultra HD

Salutari prieteni! Daca doriti un design foarte interesant si o performanta deosebita alaturi de un ecran luminos, Samsung 60JU6400 reprezinta raspunsul dorintelor voastre. Conectare simpla la retea, Slot CI+ si posibilitati  foarte interesante printre care 3 porturi USB pentru redare multimedia si 4 porturi HDMI, conectare la internet prin Wi-Fi si bineinteles sistemul de operare Tizen. Toate sunt pregatite pentru tine la un pret echilibrat.

In acest articol discutam despre Smart Samsung 60JU6400 care arata superb si imaginea impresioneaza prin detalii incredibile si afisarea corecta a contrastului, designul perfect si elegant. Unghiul de vizibilitate este mare si tipul de rezolutie suportata este UHD 4K ceea ce inseamna o rezolutie de peste 3840 x 2160 pixeli cu o diagonala de 152 cm si reprezinta un succes pe piata din Romania.

Samsung 60JU6400

Acest model din gama 2016 dispune de cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii:

 • Ultra Clear Panel
 • UHD Upscaling
 • PQI 900
 • Mega Contrast
 • Micro Dimming Pro
 • Contrast Enhancer
 • Auto Motion Plus
 • Film Mode
 • Natural Mode Support

Vom detalia cateva tehnologii care te vor impresiona cu siguranta.

Caracteristica cu care vine instalat pe mai multe televizoare Samsung, se numeste Auto Motion Plus iar utilizatorii pot comuta, de obicei, între emisiunile “normale” și Auto Motion Plus ™ cu o simplă apăsare a unui buton. Auto Motion Plus ™ este un tip de tehnologie de televiziune conceputa pentru a spori claritatea imaginii și o calitate a imaginii foarte deosebite. Acesta acționează prin adăugarea de cadre, în esență, și imagini la emisiuni și filme, în scopul de a incetini rata la care acestea sunt redate de televizoare obijnuite de acasă.

Review Samsung 60JU6400

PQI 900 este sistemul de rating în sine care variază de la un rating PQI scară de la 100, până la un rating PQI de 2700. Este important să se sublinieze faptul că cel mai scăzut rating pe scara nu indică o imagine proastă, ea este doar cel mai scăzut rating PQI al gamei Samsung care defineste pretul final al produsului.

UHD Upscaling video, care este capabil de performanțe vizuale, si va intensifica si va mari rezolutia continutului video HD Ready și Full HD in asa fel incat să arate practic la fel de calitativ ca formatul 4K.

Daca iti place sa te joci dar sa fii si la curent cu retelele sociale atunci noi putem spune ca ai parte de accesibilitate si confort la care acest model exceleaza intr-un mare fel. Acest model ruleaza un sistem de operare inteligent numit Tizen care revolutioneaza televiziunea digitala. Aplicatii si jocuri disponibile direct pe marele ecran, servicii de streaming videoclipuri Youtube si filme cu NetFlix sau HboGo. Totul este posibil la tine acasa cu Samsung 60JU6400.

Conectarea la internet este asigurata de Wi-Fi integrat. De asemenea dispune si de un tuner digital DVB-T, DVB-C, dar si de urmatoarele:

 • 1 Slot CI+
 • 1 Iesire audio digitala (optica)
 • 2 Intrari USB 2.0 care permite redarea multimedia de pe stick-uri de memorie
 • 1 Intrari component
 • 1 Minijack casti
 • 3 Porturi HDMI vor permite conectarea la alte surse de semnal video cum ar fi laptopul personal

Pret Samsung 60JU6400

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe partea de sunet avem disponibila o putere de 20 W cu tehnologie Dolby Digital, DTS Studio si HD Audio. Specificam ca acest model suporta Multi-Screen II, Web Browser App, TV to Mobile – Mirroring & Mobile to TV – Mirroring, si DLNA. Dimensiune cu stand de 1363.6 x 834.1 x 316.8 mm.

Pentru cei care doresc un televizor extraordinar aceasta alegere este cu siguranta una foarte buna. Daca alegeti sa cumparati acest model Samsung 60JU6400 va informam ca el este disponibil la un pret de aproximativ 6.800 lei. 

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 60JU6400
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Samsung, Televizoare