REVIEW – LG 55UP76703LB – Prinde super oferta

Salut! In acest review veti afla toate informatiile referitoare la produsul LG 55UP76703LB , care este un pret bun de pe piata, dar si ce cred cumparatorii despre el.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

M-a impreionat ca cu LG 55UP76703LB , vă puteți bucura de o seară minunată de film, de cele mai rapide meciuri sportive și de jocuri intense. Acest televizor 4K este clar, iar culorile par vibrante. HDR oferă o gamă mai largă de lumină, astfel încât detaliile din părțile întunecate și luminoase ale scenei rămân clar vizibile. Procesorul optimizează imaginea indiferent de sursă. WebOS a fost actualizat la versiunea 6.0. În această versiune, bara pe care ați văzut-o în partea de jos a fost înlocuită cu un tablou de bord pe ecran complet, New Home.

REVIEW  LG 55UP76703LB

Hai sa va spun ca cu LG 55UP76703LB, nu trebuie să vă plictisiți când nu este nimic la televizor. Aveți acces la aplicații precum Amazon Prime, Disney+ și Netflix. Luați cinematograful acasă cu dvs. Tehnologiile FILMMAKER MODE™ și HDR oferă o experiență și mai captivantă. Și cu furnizorii tăi preferați de streaming, poți accesa conținutul pe care îl iubești chiar de pe televizor.

Altceva intersant puteți accesa Apple TV, Netflix, HBO Go și multe altele. Alegeți dintre cele mai recente filme, seriale și documentare – toate într-un singur loc. O simți în mijlocul acțiunii. Tehnologia Game Optimizer, grafica HDR rafinată și latența scăzută de intrare fac experiența de joc mai rapidă și mai realistă.

PRET  LG 55UP76703LB

Recomandarea noastra -> AICI!

Parerea noastra este ca avem un produs  foarte interesant.Care costa in jur de 2.800 lei.Dar aveti o oferta mai buna jos!Spor la cumparaturi!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: LG, Televizoare