Televizor LED Philips, 61 cm, 24PHT4000, HD – O imagine Detaliata si tehnologii moderne

Salutari, prieteni! Astazi vom discuta despre un televizor accesibil, anume Philips 24PHT4000. Citeste review-ul integral si afla toate detaliile despre model, dar si locul de unde il poti achizitiona la cel mai bun pret de pe piata!

  Descriere Philips 24PHT4000

Vorbim astazi despre un televizor de o constructie foarte buna pentru care producatorul garanteaza cu incredere. Acesta ofera tehnologii foarte bune la un pret accesibil, tinand cont ca are o diagonala mica el se vede absolut incredibil.

Philips 24PHT4000

Vezi la eMAG poze si specificatii tehnice! Click AICI   

  Caracteristici Philips 24PHT4000

Tehnologia 100Hz aplicată LCD și TV cu plasmă este diferit de cel folosit pe monitor CRT. Cu tehnologia miscarii perfecte, televizorul LED Philips 24PHT4000 care desi este destul foarte accesibil el ofera calitate si performanta cu PMR 100 Hz.

Pentru a reduce retenția imaginii, producătorii adăuga un flux de prelucrare la 100Hz care “adauga noi imagini create” între imagini deja existente , ținând seama de mișcarea elementelor afișate.

Sa discutam despre Digital Crystal Clear. Acest sistem aduce imaginea afisata la un alt nivel potrivind contrastul si adancimea culorilor la un nivel mult mai ridicat fata de alte modele din aceasta gama de pret.

Philips 24PHT4000 are o diagonala de 61 cm si dispune de un display cu tehnologie LED, care afiseaza o calitate a imaginii de tip HD. Luminozitatea acestui model este de 200 cd/m² si specificam ca acest model poate fi folosit si ca monitor pentru PC.

Dispune de tuner digital Digital Crystal Clear, si iti permite accesarea cu usurinta a serviciilor Tv, intr-un mod usor si confortabil fiind capabil pentru receptia programelor terestre si de cablu.

Digital Crystal Clear se va aplica la tratamente diferite in imagini înainte ca acestea sunt afisate.

 • claritate avansată , se intenționează să optimizeze acuratețea imaginii, mai ales la afisarea obiectelor si a contururilor.
 • Contrast dinamic , acesta își propune să îmbunătățească vizibilitatea pastrand detalii în zonele luminoase și întunecate ale imaginilor.
 • MPEG reducere artefacte , acesta își propune să limiteze vizibilitatea “blocurilor pixelate” , care pot fi prezente în unele imagini.
 • Gamma , aceasta afectează luminozitatea generală a imaginilor pentru a corecta o posibila supra-expunere atunci când sunt afișate.

Pe partea de conexiuni, Philips 24PHT4000 dispune de AV in si bineinteles Slot CI+.

Va prezentam toate conexiunile acestui model:

 • 2 porturi HDMI care permite conectarea la o sursa de semnal cum ar fi laptopul personal sau un player extern
 • 1 port USB 2.0 care permite redarea fisierelor multimedia de pe un stick de memorie USB
 • 1 Intrare PC (D-sub 15 pini)
 • 1 Intrare Scart (RGB)
 • 1 Iesire audio RCA

Voi detalia si despre ultimele aspecte ale articolului privind dimensiunile televizorului Philips 24PHT4000 care sunt 560 x 112 x 344 mm o greutate de 3.2 Kg.

  Pret Philips 24PHT4000

Philips 24PHT4000 are un consum energetic de 20 W si este o achizitie potrivita pentru cineva care nu dispune de un buget prea mare. Modelul acesta se poate gasi la alte magazine la pretul de 950 de lei.

Pentru pretul zilei de astazi 23.04.2021 la eMAG click AICI   

Categories: Philips, Televizoare