REVIEW – Orion T32OR17RDL pret si pareri!

In postarea zilei va voi prezenta un televizor modern, numele sau fiind Orion T32OR17RDL. Acesta incanta in primul rand cu un design modern. Culoarea sa este cea neagra, iar asta inseamna ca se va integra perfect in orice camera, indiferent de modul in care aceasta va fi amenajata.

Acest TV este recomandat pentru camere mici sau medii, acolo unde va veti putea bucura la maximum de tot ceea ce va ofera. Spun asta, pentru ca el are o diagonala totala de 32 inch, adica 80 de centimetri. In pachetul dispozitivului veti gasi si un suport format din doua picioare, dar si o telecomanda.

Review Orion T32OR17RDL

Orion T32OR17RDL vine cu un sistem audio de tip stereo ce ofera o iesire RMS de 12 W, adica una suficienta. In plus, sunetul va fi ajutat in permanenta de mai multe caracteristici speciale, ce va vor oferi practic o experienta cat mai buna.

Capitolul video este unul bun. Cu toate ca rezolutia suportata de acest televizor este HD, calitatea imaginilor este una peste medie, deoarece va veti bucura de un contrast puternic, dar si culori foarte apropiate din cele naturale.

Pret Orion T32OR17RDL

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul este recomandat persoanelor care nu pun accent pe functiile Smart. Chiar si in lista acestei tehnologii, veti avea posibilitatea de a reda continut de pe telefon, PC, laptop, USB, HDD extern sau orice alte dispozitive externe. Acest lucru este realizabil cu ajutorul conectorilor din dotare, care sunt: intrare PC D-sub 15 pini, Slot CI+, iesire audio RCA, 2 intrari USB, intrari component si Scart, minijack de 3.5 mm, dar si 2 porturi HDMI.

In incheierea acestui articol, vreau sa va spun faptul ca eu consider ca modelul este unul calitativ, dedicat clientilor ce cauta un televizor simplu. Orion T32OR17RDL are un pret mediu de aproximativ 1000 RON, dar daca veti accesa link-ul de sub articol, il veti gasi la o reducere imbatabila!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Orion T32OR17RDL
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare