REVIEW – Televizor LED LG 32LJ610V – Un Smart perfect pentru dormitor!

Bine ati revenit, prieteni! Nu de mult am avut ocazia sa testez televizorul LG 32LJ610V. Asadar, asa cum deja v-am obisnuit, azi am revenit cu un review. In randurile urmatoare va voi prezenta parerea mea despre el, opiniile cumparatorilor, dar si motivele pentru care ati putea sa-l achizitionati.

LG 32LJ610V

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Televizorul LG 32LJ610V este potrivit pentru incaperile de dimensiuni mici, sau medii, in functie de pretentiile voastre. De ce? Pentru ca are o diagonala a ecranului de doar 80 cm.

Totusi, datorita designului sau modern, care impresioneaza cu o rama subtire in jurul ecranului, face ca senzatia generala sa fie una placuta atunci cand il privim. Personal va recomand sa-l montati pe o comoda, deoarece stabilitatea data de cele doua picioare este una ridicata.

Sunetul pe care 32LJ610V il ofera are o calitate excelenta, clara, fiind de altfel destul de puternic. Modelul are in dotarea lui un sistem audio Stereo de 10 W.

Review LG 32LJ610V

Avem de a face cu un Smart TV al anului 2017. Fiind un LG, stiti deja ca vine cu sistemul webOS 3.5, care ne ofera un acces rapid si usor la divertisment. Practic, cu doar cateva apasari de telecomanda, veti avea acces la videoclipuri, informatii, jocuri sau orice alta sursa pe care vreti sa o accesati.

 

Fiind un Full HD, imaginile sunt redate la o claritate foarte buna. Modelul are un aspect al imaginii de 16:9 si o rezolutie de 1920×1080 pixeli. Claritatea continutului video/foto este imbunatatita constant de cateva caracteristici superioare de imagine, cum ar fi: Color Master Engine, Resolution Upscaler, True Motion refresh 100.

Pret LG 32LJ610V

Recomandarea noastra -> AICI!

Sunetul nu se lasa mai prejos. Acesta foloseste Virtoual Surround Plus sau LG Sound+. Ce inseamna asta? Inseamna ca modul in care sunetele vor fi redate va fi imbunatatit considerabil, iar experienta audio-vizuala va fi una completa.

La capitolul conectivitate LG 32LJ610V sta foarte bine. Pe langa faptul ca este un Smart TV cu Wi-Fi integrat, va veti mai bucura si de o iesire audio, o intrare video composite, 2 intrari USB sau 3 HDMI.

 

Desi este un model foarte bine dotat, care ne incanta cu functii WEB, imagini de calitate si un sunet puternic, acesta are un pret destul de bun, de aproximativ 1950 lei.

Pretul de azi 23.01.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
LG 32LJ610V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare