REVIEW – Toshiba 49UA3A63DG – Un produs de top!

Toshiba 49UA3A63DG exte numele produsului depre care vom vorbi in acest review unde vom afla tot ce poate sa faca si cel mai bun pret al zilei.

 

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

 

Hai sa va spun despre design. Există o ramă relativ groasă, cu un aspect funcțional care nu încearcă să ascundă părțile constitutive ale televizorului. Panoul în sine stă foarte jos de suport, ceea ce necesită asamblarea a două părți distincte înainte de înșurubarea în televizor. Marginea inferioară a panoului are o bandă gri cu sigla Toshiba în stânga și o lumină circulară LED în dreapta, care rămâne roșie în timp ce televizorul este oprit și devine verde când televizorul este pornit.

Dupa parerea mea, cea mai interesantă caracteristică, dacă o aveți, este Toshiba Connect, care încorporează inteligența asistentului vocal Alexa printr-un microfon plug-in. Când s-a conectat la televizor, a reușit să-l convoace pe Alexa, dezactivând tot ceea ce vizionam – deși nu oprește videoclipul – și afișând un logo Alexa în colțul din dreapta jos pentru a indica faptul că ascultă comenzile noastre, indiferent dacă dorim aleatorii. trivia pe internet, informații despre vreme sau pentru a reda melodii prin Amazon Music pe televizor.

 

Review Toshiba 49UA3A63DG


Cea mai interesantă caracteristică, dacă o aveți, este Toshiba Connect, care încorporează inteligența asistentului vocal Alexa printr-un microfon plug-in. Când s-a conectat la televizor, a reușit să-l convoace pe Alexa, dezactivând tot ceea ce vizionam – deși nu oprește videoclipul – și afișând un logo Alexa în colțul din dreapta jos pentru a indica faptul că ascultă comenzile noastre, indiferent dacă dorim aleatorii. trivia pe internet, informații despre vreme sau pentru a reda melodii prin Amazon Music pe televizor.

 

Pret Toshiba 49UA3A63DG

Recomandarea noastra -> AICI!

 

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 3.000 de lei. Noi am gasit pentru dvs. O super oferta pe care v –am lasat-o atasata pe aceasta pagina.

Pretul de azi 12.07.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Toshiba 49UA3A63DG
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare