REVIEW – Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55M6302, Full HD, Tehnologie moderna la pret imbatabil

Astăzi vom vorbi despre un produs foarte interesant, pe care suntem siguri că o să îl îndrăgiți. Este vorba despre televizorul LED Curbat Samsung 55M6302. Acesta vine cu tehnologii foarte avansate la un preț destul de accesibil. Sa il descoperim impreuna.

Acum ai parte de experiență de vizualizare mult îmbogățită cu tehnologia ultra clean View. Această tehnologie analizează conținutul folosind algoritmul avansat care va reda calitatea imaginilor care nu sunt de calitate foarte bună. Imaginile vor fi mult îmbunătățite experiența ta va fi mult mai intensă.

Vei experimenta acuma detalii foarte precise afișând detalii mult mai multe despre umbre și culoare. Ecranul va fi împărțit în mai multe zone deși tu nu vei vedea asta televizorul va analiza fiecare zonă în parte și îți va scoate în față detaliile pe care altădată nu le observai pe alte televizoare.

Review Samsung 55M6302

Tehnologia culorilor puternice se numește PurColour aceasta vine în ajutorul televizorului să redea culori mult mai bogate apropiate de cele ale naturii afișând detalii foarte exacte. Acum că am vorbit despre aceste detalii să trecem la conectivitate.

Despre conectivitate pot să spun că acest televizor să te foarte bine la capitolul acesta deoarece este dotat cu un tuner digital DVB-T2C, un receiver wifi integrat pentru a accesa internetul cu ușurință, dar beneficiază și de un slot lan pentru conectarea la cablu de internet.
Langa aceste lucruri pot să vă mai spun că beneficiază de două porturi USB și 3 porturi HDMI, LAN, RF In si Slot CI+.

Pret Samsung 55M6302

Recomandarea noastra -> AICI!

Despre ecran pot să vă zic că are o diagonală de 138 cm curbat, cu o rezoluție maximă de 1920 x 1080 pixeli, și suportă contrast Dinamic de tip Mega contrast. Pe partea de sunet vine cu o putere de 2 x10 w stereo.

Ultimele detalii pe care trebuie să le știți sunt dimensiunile acestui televizor care sunt de 1105.1 x 646.4 x 89.3 mm, fara stand, și consumul energetic care este foarte redus la 110 w. Acuma trebuie să vă informăm despre un detaliu care sunt sigur că mă interesează foarte mult. Este vorba despre preț.

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 55M6302
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare