REVIEW – Televizor QLED Smart Samsung 65Q8FN – Pret de nota mare!

Bine v-am gasit! In recenzia de astazi discutam despre modelul Samsung 65Q8FN, un televizor modern pe care l-am testat special pentru voi. Vom descoperi impreuna cele mai importante caracteristici si care este cea mai buna oferta in prezent pe piata din Romania.

Televizorul QLED Smart Samsung 65Q8FN este un model inteligent care foloseste cel mai nou sistem de operare Tizen OS. Acest model reuseste sa aduca in fata micilor ecrane cele mai bune imagini redate in format 4K Ultra HD. Pentru a reda culorile vii si contrastul iesit din comun, Samsung 65Q8FN foloseste un Q engine performant care optimizeaza eficient fiecare pixel de pe ecran si culorile sunt vii si speciale la fiecare utilizare. Volumul de culoare este de 100%.

Review Samsung 65Q8FN

Noul model testat de mine face parte din cea mai noua gama premium de la Samsung. Are si functie de monitor asa ca poate fi folosit cu succes si pe post de monitor pentru calculator sau pentru gaming. Boxele stereo de 40W  Dolby Digital Plus ofera un sunet de calitate decenta. Samsung 65Q8FN are un ecran plat de aproximativ 163 cm in diagonata si o rezolutie de 3840×2160  pixeli. Imaginile sunt redate in format 4K Ultra HD.

Pret Samsung 65Q8FN

Recomandarea noastra -> AICI!

Folosind un sistem de operare pe un procesor quad-core, experienta pe TV este si mai interesanta avand parte de conexiune la internet si acces rapid la cele mai bune programe si aplicatii. Prin ConnectShare toate dspozitivele conectate la TV se pot accesa direct de pe telecomanda. In partea din spate sunt disponibile 4 porturi HDMI si 3 intrari USB. Concluzia este ca televizorul Samsung 65Q8FN  este foarte performant si polivalent pe care il recomandam cu caldura. In prezent, pretul acestui model de televizor este in jur de 15.100 RON, dar noi am cautat o oferta mai buna special pentru d-voastra pe care avem placerea sa v-o prezentam aici.

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 65Q8FN
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare