REVIEW – Televizor OLED Smart LG OLED77G6V, 4K Ultra HD

LG OLED77G6V este numele super televizorului pe care vi-l voi prezenta in randurile ce urmeaza. Va invit sa cititi review-ul complet, pentru ca veti afla cele mai importante aspecte legate de model, dar si locul de unde il puteti cumpara la cea mai tare oferta de pe piata!

lg OLED77G6V review pareri

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

LG OLED77G6V are un ecran OLED cu o diagonala imensa, de 195 cm, ce ofera imagini la o super rezolutie 4K Ultra HD. Pe langa imagini senzationale, modelul ne ofera si un sunet extraordinar, functii Smart de ultima generatie si nu numai.

Designul televizorului este unul modern, cu finisaje de calitate, ceea ce il face sa fie potrivit pentru orice tip de ambient. Avand in vedere dimensiunea sa impresionanta, va recomand sa-l plasati intr-un living, sau o camera spatioasa. Practic, odata cu achizitionarea acestui super dispozitiv, veti avea propriul cinematograf in casa voastra.

Review LLG OLED77G6V

Imaginile oferite de LG OLED77G6V va vor lasa cu “gura cascata”, exprimarea nefiind exagerata, deoarece ecranul OLED suporta o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, iar culorile redate sunt vii si extrem de apropiate de cele naturale. De altfel, modelul beneficiaza de o multime de caracteristici superioare de imagine. Numele acestora sunt: Perfect viewing angle, Perfect Black, Perfect Colors, 3D Color Mapping, Billion Rich Colors, Infinite Contrast, Pixel Dimming, OLED HDR, ULTRA Luminance, Optimizing sensor, Perfect Mastering Engine, Resolution Upscaler: 4K Upscaler, HDR Effect, Dynamic Color Enhancer, Active Noise Reduction, Picture Mode si Aspect Ratio.

Televizorul a fost creat pentru a impresiona si la capitolul sunet. De ce spun asta? Pentru ca are in dotare un sistem audio stereo ce are o iesire RMS de 60 W! Pe langa aceasta putere impresionanta, sunetul mai este ajutat si de urmatoarele tehnologii speciale:

  • Woofer
  • OLED Surround
  • harman/kardon Sound
  • Magic Sound Tuning
  • Smart Sound Mode
  • Clear Voice III
  • Sound Mode
  • DTS
  • Optical Sound Sync
  • Wireless Sound Sync

Pret LLG OLED77G6V

Recomandarea noastra -> AICI!

Acest LG detine si urmatoarele caracteristici speciale: WiDi, Miracast, Dlna si procesor Quad Core. De altfel, este un Smart TV performant, ce opereaza sistemul WebOS 3.0, ce va ofera un acces rapid si usor la continutul online. Apropo de asta, conectarea la internet se face cu ajutorul placii LAN, dar si a Wi-Fi-ului integrat.

Acest super televizor ne ofera imagini impecabile, un sunet incredibil si functii de ultima generatie. Pretul este unul pe masura.

Pretul de azi 23.03.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
LG OLED77G6V
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare