Televizor Smart LED Sony Bravia, 102 cm, 40W705C, Full HD

Salutari! In acest articol detaliem performantele modelului Sony Bravia 40W705C! Citeste integral review-ul si afla toate detaliile legate de model, dar si unde gasesti cel mai bun pret de pe piata!

Va prezentam un televizor impresionant din toate punctele de vedere. Pe partea de design acest model chiar impresioneaza, insa pe partea de imagine el sta si mai bine.

Divertismentul la nivel inalt, aplicatii si jocuri toate sunt disponibile si vei avea un acces foarte usor la orice resursa. Sony Bravia 40W705C are un design futuristic si ne impresioneaza ce cele mai superbe linii si o rama ingusta in jurul ecranului care arata foarte deosebit.

Sony Bravia 40W705C

Distractia este la ea acasa cu Sony Bravia 40W705C, jocuri si aplicatii te asteapta plus multe accesibilitati, cum ar fi Control parental, Inregistrare pe HDD prin USB, Oglindirea ecranului si Browser Web.

Modelul acesta are o diagonala de 102 cm si acest model poate fi folosit ca monitor pentru PC. Rezolutia este Full HD la 1920 x 1080 pixeli, si foloseste tehnologia de afisare Edge LED, cu un aspect al imaginii de 16:9.

Review Sony Bravia 40W705C

Sony Bravia 40W705C vine dotat cu toate tehnologiile de procesare a imaginii:

 • X-Reality PRO
 • Motionflow XR 200
 • 24p True Cinema

Ce este X-Reality™ PRO?

Sa explicam motorul de procesare X-Reality™ PRO. Acest sistem analizează fiecare pixel al semnalului video, si anumite parti ale fiecarei scene care vor fi comparate si analizate cu o baza de date cu imagini.

Tehnologia X-Reality PRO va procesa intr-un fel aparte imaginea, astfel incat semnalul TV analogic si Digital, va fi curatat de diverse zgomete produse de compresie, insa aceasta tehnologie este aplicata si continutului de pe DVD-uri sau discurile Blu-ray Disc™ chiar si fotografiilor digitale.

Sony Bravia 40W705C este dotat cu multe posibilitati de conectare:

 • Dispune si de un tuner digital de tip DVB-T/C/S/S2 – DVB-T2 pentru receptia programelor prin satelit.
 • Conexiunea la reteaua de internet este asigurata de Wi-Fi integrat si de LAN.
 • Intrare HDCP
 • Bluetooth
 • Slot CI+
 • 1 x Audio in
 • 1 x Audio out
 • 2 Porturi USB pentru redare multimedia sunt disponibile, avand si functia de inregistrare a programelor tv preferate.
 • 4 porturi HDMI pentru redarea din alte surse cum ar fi laptopul personal sau un player extern

Pret Sony Bravia 40W705C

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul are dimensiunea cu stand de 924 x 579 x 179 mm, un consum de 44 w si are o greutate de 9.1 kg

Pe partea de sunet Sony Bravia 40W705C are o putere de 2 x 5 W si foloseste caracteristici superioare sunet cu tehnologiile: DTS, Dolby Digital Plus / Pulse, Clear, Phase Speaker, S-Force, S-Master, Sound Booster.

Acest televizor este un model foarte bun pentru cei mai pretentiosi dintre voi, insa noi am gasit acest model la un pret aproximativ de 3.300 lei.

Pretul de azi 28.02.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Sony Bravia 40W705C
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Sony, Televizoare