Televizor LED Philips, 55 cm, 22PFH4000, Full HD – Mic si accesibil !

Compania Philips s-a gandit sa iasa in evidenta pe piata aglomerata a televizoarelor cu un televizor Full HD ceva mai mic , asa pentru un dormitor  si au introdus si un design mai special . Modelul Philips 22PFH4000 face parte din seria care atrage orice privire datorita aspectului sau!

Televizorul seamana foarte  mult cu o rama foto urisa sau a unui tablou , iar acest lucru se datoreaza in principal ecranului usor  inclinat pe spate pe suport , si a ramei mai groase in care este incadrat ecranul.

Suportul este format din doua picioare plate , pe care ecranul este lipit, iar in acest fel are o stabilitatea foarte mare. Daca vreti sa fixati televizorul in perete , acum o puteti face foarte simplu si usor datorita suportului VESA 75 X 75 care este optional , Are o carcasa neagra confectionata din palstic iar televizorul masoara 512 x 308 35 mm.

Philips 22PFH4000

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Ecranul televizorului Philips 22PFH4000 are o diagonala de 56 xm , iar calitatea imaginilor este foarte buna datorita rezolutiei de 1920 x 1080 precum si luminozitatii cuntinuee de 200 cp/mp. Si claritatea este imbunatatita prin functia Digital Crystal Clear , iar in acest mod imaginile sunt foarte clare.

Review Philips 22PFH4000

Philips 22PFH4000 are si o luminozitatea foarte buna care asigura un contrast ridicat iar tehnologia Perfect Motion Rate de 100 Hz va ofera o redare mult mai fluida a cadrelor in miscare . In acest mod toate detaliile ies in evidenta , chiar si cele mai marunte .

Avand dimensiuni mici ,acest televizor este potrivit pentru functia de monitor .Jocurile , filmele si continutul online se ve vad excelent.

Philips 22PFH4000 vine echipat si cu un sitem audio , ceva mai mic , de 5w dar si cu un player multimedia integrat care va permite sa vizualizati continutul dumneavoastra preferat direct dupa un stick sau un hard disk extern.

Pret Philips 22PFH4000

Recomandarea noastra -> AICI!

Pe partea de conexiune nu sta rau , asadar avem : doua porturi HDMI , 1 port USB , intrari Scart pentru PC  si vine echipat si cu un tuner digital DVB-T/C care face posibila receptionarea trasmisiunilor canalelor digitale fara a mai fi nevoie de un receiver extern.

Acest model de televizor este potrivit pentru o camera mica de apartament sau un dormitor mai , dar avand un design atrator va fi si pe gustul celor care vor sa iasa in evidenta . Acest televizor nu este Smart dar poate fii conectat la un laptop sau PC pentru redarea de continut.

Pretul de azi 27.06.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Philips 22PFH4000
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Philips, Televizoare