REVIEW – Horizon 55HL7310F – Functii Smart si imagini bune!

Daca sunteti in cautarea televizorului Horizon 55HL7310F, ati ajuns unde trebuie! In acest articol mi-am propus sa va ofer cele mai importante informatii despre el, astfel ca la final sa fiti la curent cu tot ceea ce va ofera.

Televizorul are un ecran generos in diagonala, masurand nu mai putin de 140 de centimetri. El este de altfel unul Smart, ce detine aplicatii web deja instalate precum: Netflix, Youtube, Facebook si nu numai. Navigarea pe internet se va face usor, fara intreruperi si lag, iar accesul la continutul preferat va fi realizat cu doar o apasare de telecomanda.

Review Horizon 55HL7310F

Emisiunile, filmele si serialele preferate le veti urmari cu Horizon 55HL7310F la o rezolutie Full HD. Acesta are capacitatea de a reda imagini formate din culori vii, naturale, dar si marcate de un contrast puternic. In plus, ecranul ofera un unghi de vizibilitate larg.

Sistemul audio este unul stereo, iar cele doua boxe au o iesire RMS totala de 16 W. Calitatea sunetului este peste medie, deoarece va fi in permanenta ajutat de tehnologii precum: Dolby Digital Plus, DTS HD sau Equalizer.

Mai vreau sa stiti faptul ca acest TV Horizon va ofera si o serie de optiuni speciale, iar din lunga lista nu lipsesc: teletext, timer pentru oprire/pornire, aplicatii web, web browser sau child lock.

Pret Horizon 55HL7310F

Recomandarea noastra -> AICI!

Nu in ultimul rand, iata lista conectorilor detinuti de acest dispozitiv: LAN, WI-Fi, D-Sub 15 pini, USB, HDMI, Scart, minijack de 3.5 mm, audio out, Slot CI+, dar nu numai!

Tinand cont de tot ceea ce ne ofera, putem spune ca Horizon 55HL7310F este un televizor ce ofera performante peste medie. Pretul la care poate fi cumparat este in general de aproximativ 2600 RON, insa eu am descoperit acest produs la o oferta foarte buna, sub media pietei. Va invit si pe voi sa o vedeti accesand unul dintre butoanele din articol!

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Horizon 55HL7310F
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare