REVIEW – Televizor LED Smart Samsung 65J6299, Full HD

Salut, prieteni! Astazi va voi vorbi despre un televizor de generatie noua, anume Samsung 65J6299. Este destinat tuturor celor care cauta un TV modern, ce este doatat cu caracteristici superioare de imagine, dar si functii Smart de ultima generatie.

sAMSUNG 65J6299 review pareri

 

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Samsung 65J6299 are o diagonala generoasa a ecranului sau LED, de 165 cm, si suporta o rezolutie Full HD. Fiind un Smart TV Samsung de generatie noua, atunci regasim sistemul de operare Tizen, care este unul intuitiv ce ofera acces rapid si facil la toate functiile dispozitivului, in acelasi loc!

Televizorul are un design modern, cu linii subtiri, ce il va face sa fie potrivit pentru orice tip de ambient din locuinta voastra. Suportul vine in forma de V si asigura o stabilitate de calitate, deci nu trebuie sa va faceti griji in privinta unui eventual accident nefericit, atunci cand il veti plasa pe o comoda. Personal, va recomand sa plasati acest televizor in living, acolo unde va veti bucura la maximum de performantele lui.

Review Samsung 65J6299

Samsung 65J6299 suporta rezolutia Full HD 1920 x 1080 pixeli si va ofera o experienta vizuala de buna calitate, oferindu-va imagini naturale, marcate de un contrast puternic. Modelul vine cu urmatoarele caracteristici speciale de imagine:

  • Micro Dimming Pro
  • Hyper Real Engine
  • PQI 700
  • Wide Color Enchancer Plus
  • Auto Motion Plus

Pret Samsung 65J6299

Recomandarea noastra -> AICI!

Televizorul sta foarte bine si la partea de sunet, fiind toat cu un sistem audio 2.0 de 20 W, ce este ajutat de tehnologii precum Dolby Digital Plus, DTS Premium Sound 5.1, Multiroom Link, Tv SoundConnect si Wallmount Sound Moder.

Samsung 65J6299 este un Smart de calitate, care va ofera o navigare rapida pe internet, dar si un acces facil si intuitiv la toate functiile acestuia, datorita sistemului de operare Tizen. De asemenea, modelul are un tuner digital incorporat si slot CI+, ambele ajutandu-va la captarea transmisiilor TV digitale sau HD, scapandu-va de vechiul decodor extern.

Pretul de azi 23.04.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 65J6299
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare