REVIEW – Wellington 39HD471SW – Pret si model de top!

Bine v-am regasit la un nou review in care vom discuta despre televizoarele pe care le testam de fiecare data cu mare interes special pentru dumneavoastra. De aceasta data am avut in teste un televizor de buget pe care si-l poate permite oricine.

Promotii 2021 -> Vezi AICI !

Este vorba despre un model de top de la Wellington pe care il gasiti si online. Mai jos descoperim impreuna principalele caracteristici si unde avem parte de cele mai bune preturi in acest moment.

Review Wellington 39HD471SW

Televizorul Wellington 39HD471SW este un LED Smart TV cu o diagonala de 99 cm care poate oferi o calitate a imaginilor de pana la 1366×768 pixeli in format Full HD. Acest model de televizor este unul Smart asa ca veti avea posibilitatea sa va conectati la aplicatiile preferate direct pe televizor. Accesul la internet se face prin Wi-Fi. De-asemenea va puteti conecta fisierele de pe mobil direct pe televizor printr-un singur click. Este unul din modelele pe care le recomandam frecvent celor ce isi doresc un televizor ieftin si eficient. Wellington 39HD471SW este un model special cu un ecran plat destul de mare ce are un timp de raspuns sub 6.5 ms si un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade.

Pret Wellington 39HD471SW

Recomandarea noastra -> AICI!

Sunetul este de o calitate decenta datorita boxelor de 8 W ce folosesc Equalizer 5band Ger(D)+ Nicam Stereo Surround Sound. Puterea consumata de Wellington 39HD471SW  este de doar 45W. Acest model poate fi comandat pe negru si are o greutate de aproximativ 9 kg. Manualul de utilizare va ofera ajutor pentru orice comanda si optiune a televizorului. Cu ajutorul telecomenzii veti putea folosi fiecare optiune ori de cate ori va doriti. In final precizez ca avem parte de un televizor cu raport pret-calitate excelent pe care vi-l recomand cu caldura. Pretul acestuia este de aproximativ 1.230 Ron, dar am gasit o oferta si mai tentanta pentru d-voastra pe care v-o recomandam mai jos.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Wellington 39HD471SW
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare