REVIEW – LG 55UP81003LA – Smart TV 4K Ultra HD la un pret beton

Daca sunteti interesati de produsul LG 55UP81003LA, atunci va propun sa cititi atenti urmatoarele randuri. Va voi prezenta tot ce am aflat despre el, un pret bun al pietei, dar si opiniile celor care l-au utilizat! Modelul LG 55UP81003LA face partea din gama high-end a producatorului ce garanteaza o experienta de vizualizare captivanta si deosebita. Haideti sa aflam de ce.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Inca din primele randuri vreau sa va descriu un pic design-ul acestui model ce este unul modern si elegant cu un stil minimalist ce se va integra prefect cu orice decor al locuintei tale. Suportul este unul solid ce asigura stabilitate maxima, ecranul este subtire iar diagonala este una generoasa.

Review LG 55UP81003LA

Pe partea de rezolutie va pot spune ca reda o imagine clara si realista avand o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea a unui televizor conventional. Functia HDR are capacitatea sa proceseze contrastul si luminositatea pentru oferi o experienta de vizualizare deosebita.

Ca si functii SMART modelul are un sistem de operare captivant si usor de folosit, intuitiv si este dotat cu toate aplicatiile in trend.

Pret LG 55UP81003LA

Recomandarea noastra -> AICI!

In incheiere pot sa va spun ca acest produs LG 55UP81003LA are un raport calitate pret favorabil clientului . Se poate gasii pe piata romaneasca la un pret de aproximativ 2600 lei . Am cautat special pentru dvs o oferta buna pe care v-o prezentam mai jos. Va multumim!

Pretul de azi 15.06.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Categories: LG, Televizoare