REVIEW – LG 50UP80003LR – Televizor diagonala 126cm

Atunci cand cumperi un produs, trebuie sa fii bine informat. Asadar, in review-ul de azi vorbim despre pe LG 50UP80003LR care am avut ocazia sa-l testez zilele trecute. Va voi prezenta cele mai importante informatii despre el, care este un pret bun, dar si ce parere au clientii despre el!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

M-a impreionat ca FILMMAKER MODE™ dezactivează încetinirea mișcării, păstrând în același timp raporturile de aspect originale, culorile și intervalele cadrelor. Această opțiune redă cu exactitate viziunea originală a regizorului, astfel încât să te bucuri de experiența filmului așa cum a fost ea gândită.

Review LG 50UP80003LR

Hai sa va spun ca LG UHD TV oferă culori vibrante și detalii precise cu Active HDR. Bucurați-vă de filmele preferate la aceeași calitate ca și originalul, prin multitudinea de formate HDR, inclusiv HDR10 și HLG. Gestionați toate setările într-un singur loc, cu moduri optimizate pentru diferite genuri de joc: FPS, RPG și RTS. Controlați contrastul prin stabilizarea alb-negru pentru o vizibilitate mai bună.

Pot sa va spun ca Alerta pentru sporturi te informează înainte, în timpul și după finalul meciurilor. Nu va trebui să-ți faci niciodată griji că ai putea rata meciurile importante ale echipelor preferate, chiar și când vizionezi un alt conținut.

Pret LG 50UP80003LR

Recomandarea noastra -> AICI!

La final parerea mea este ca merita tori banii acest produs.Este la un pret de aproape2.700 lei in piata online din Romania dar noi am cautat pentru dvs o oferta imbatabila pe care o gasiti mai jos! Spor la Shoping!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !
Categories: LG, Televizoare