Televizor Smart LED Star-Light, 127 cm, 50DM6000, Full HD

Buna ziua. Toti am trecut prin dilema asta. Cand a fost momentul sa cumparam un televizor nu am stiut ce sa alegem pentru ca toate au functii deosebite pe care nu le intelegem. Asta este treaba noastra. Vom detalia toate functiile acestui model. Astazi vorbim despre un televizor foarte potrivit pentru utilizatorii care doresc o imagine clara si un acces foarte facil la functiile. Este un model de tip Smart Tv.

capture

Poze si specificatii tehnice ! -> Vezi AICI !

Cand vorbim despre imagine, modelul acesta are un ecran de tip Full HD si un aspect al imaginii de 16:9 si un timp de raspuns acceptabil de 6.5 ms. Contrastul dinamic de 5000:1 ne poate convinge ca merita toti banii. Star-Light 50DM6000 din gama 2016 de 127 cm diagonala . Acest model vine cu tehnologie LED si ecranul suporta o rezolutie maxima de 1920 x 1080 pixeli. Chiar daca camera este mai luminoasa nu vor fi probleme deoarece acest model are o luminozitate de 300 cd/m² si un contrast nativ de 1200:1 si ne poate asigura toata calitatea necesara unei experiente impresionante de vizionare.

Review Star-Light 50DM6000

Va prezentam tehnologiile de procesare ale imaginii:

Digital Noise Reduction
Dynamic contrast
Comb filter

Digital Noise Reduction asigura reducerea zgomotului de fond ale imaginilor de calitate redusa din surse de continut clasice cum ar fi cablul Tv.

Dynamic contrast asigura un contrast foarte echilibrat in functie de continutul redat.

Comb filter – filtreaza anumite artefacte ale imaginilor rezultatul fiind o imagine curata de inalta definitie.

Pret Star-Light 50DM6000

Recomandarea noastra -> AICI!

Cand vorbim despre conectivitate acest model dispune de urmatoarele:
1 Intrare video composite
1 Tuner digital DVB-T/C
1 Intrare PC (D-sub 15 pini)
1 Intrari Scart (RGB)
1 Minijack casti
1 intrare USB 2.0 care va reda continutul multimedia de pe orice stick usb. Filme, muzica si poze toate le vei accesa foarte usor.
2 porturi HDMI se vor putea folosi pentru receptia unui semnal video de la o alta sursa externa.

O sa specific ca modelul Star-Light 50DM6000 are acces la internet prin Wi-Fi Integrat si dispune si de un slot CI+ astfel vei scapa de cabluri suplimentare si va pregatit pentru receptia canalelor digitale fara a mai folosi alt decodor extern si o alta telecomanda. Modelul aceste are un sunet stereo cu puterea de 2 x 8 W cu tehnologiile Dolby Digital + si Surround care asigura un sunet excelent de inalta fidelitate. Specificam ca acest model are dimensiunile de 1140 x 225 x 725 mm cu stand.
Consumul energetic este de 71 W.

Este un model foarte potrivit pentru cei care doresc imagini clare in miscare foarte fluida si putem spune ca am cautat pentru tine acest produs la alte magazine si l-am gasit la o valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Pretul de azi 20.09.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Star-Light 50DM6000
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare