REVIEW – Star-Light 65DM7500 – Diagonala XXL!

Star-Light 65DM7500 este un televizor ce va transforma camera in care va fi plasat intr-un mini cinematograf! Modelul are un aspect elegant, dar si modern, care va atrage atentia tuturor celor din jurul sau. Diagonala ecranului este de 165 cm, ceea ce il face perfect pentru livinguri si spatii mari.

Modelul este unul Smart, ce foloseste un procesor performant si sistemul de operare Android. Practic, accesul la internet va fi unul facil si oricine se va putea bucura de continutul preferat din mediul online, cu doar o apasare a unui buton de pe telecomanda!

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Star-Light 65DM7500 suporta super rezolutia 4K Ultra HD! Astfel, va veti bucura de imagini impecabile, formate din culori ce sunt extrem de apropiate de cele reale. Practic, va veti simti parte din actiunea continutului pe care il veti urmari!

Sistemul audio nu impresioneaza cu putearea sa. El are doua difuzoare ce au o putere de cate 8 W. Totusi, sunetul va fi redat intr-un mod clar si fara distorsiuni. Personal recomand achizitionarea unui sistem audio extern pentru a va bucura de o experienta audiovizuala si mai buna!

Review Star-Light 65DM7500

Tabloul este completat si de conectorii detinuti de TV, care sunt: Slot CI+, WI-Fi, LAN, intrare PC, 2 intrari USB, intrari component si Scart, minijack casti si 2 porturi HDMI.

Nu in ultimul rand, vreau sa stiti faptul ca dispozitivul va ofera si cateva optiuni speciale, printre care: teletxt, progressive scan, timer pentru oprire, pornire, web browser, aplicatii si lista poate continua!

Pret Star-Light 65DM7500

Recomandarea noastra -> AICI!

Recomand televizorul de fata deoarece va ofera tehnologii de top, iar asta la un pret de aproximativ 3900 RON, adica unul bun! Nu m-am dat insa batut si, dupa indelungi cautari, am gasit Star-Light 65DM7500 la o oferta mult mai buna pentru fiecare dintre voi. O puteti vedea accesand link-ul de sub acest articol!

Pretul de azi 23.11.2019 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Star-Light 65DM7500
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare