Review Philips 43PFT4112/12- Imagine de cristal la un pret HD !

Va invit sa aflam impreuna totul despre acest produs, pe care chiar eu l-am testat. Va voi oferi toate detaliile despre el, dar si ce parere si-au facut clientii asupra lui! Televizorul Philips 43PFT4112/12 care l-am testat zilele trecute este un televizor de clasa medie ce poate fi folosit atat in camerele principale ale casei cat si in cele secundare precum camera de joaca, oaspeti sau chiar bucatarie ! Dimensiunea ecranului este de 108 cm iar rezolutia este de 1920 x 1080 pixeli cu o calitate a imaginii de Full HD . Bun, haideti sa aflam mai multe despre acest televizor .

Designul acestui model este un design elegant si destul de minimalist fara prea multe elemente, rama ecranului fiind subtire iar piciorusele de sustinere ofera o stabilitate destul de buna ! Desi nu are functionalitati de Smart, televizorul Philips 43PFT4112/12 ofera un meniu ce poate fi folosit pentru ajutarea imaginii pentru o redare cat mai calitativa, cu un motor automat de cautare a canalelor, si cu multe functii si caracteristici de manipulare a continutului redat !

 

Review Philips 43PFT4112/12

Ca si tehnologii folosite avem Digital Crystal Clear ce ofera un contrast optimizat si un spectru vast de culori cu o claritate si o naturalete destul de superioara fata de alte modele conventionale  din aceeasi gama HD.

 

Pret Philips 43PFT4112/12

Recomandarea noastra -> AICI!

Ca si conectivitate modelul dispune de doua intrari HDMI si Easylink pentru o conectivitate integrata iar cu functia easylink este necesara decat o telecomanda pentru a gestiona majoritatea comenziilor pentru televizor, consola jocuri, blue-ray, etc ! De asemenea avem o intrare USB ce ne perimite sa conectam o memorie de stocare externa pentru a reda continutul dorit de pe acesta !

 

In concluzie dupa testarea acestui televizor pot spune ca este ideal pentru o camera de joaca in unele cazuri chiar si ca televizor principal avand o dimensiune de 108 cm fiind fiabil si ieftin ca si pret, si referitor la pretul acestui produs pe piata se gaseste undeva la 1800 lei insa eu am gasit oferta de pret redus dupa multe cautari care poate fi accesata mai jos !

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Philips 43PFT4112/12
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare