REVIEW – PANASONIC TX-50EX700E – Pret si promotii!

Personal, iti recomand sa te informezi foarte bine inainte de a achizitiona un nou produs. In articolul zilei veti afla totul despre un model testat de mine, inclusiv locul de unde poate fi cumparat la un pret mult mai mic decat in general! PANASONIC TX-50EX700E este un model 4K Ultra HD smart TV ce face parte din cea mai recenta seria a producatorului Panasonic ce foloseste functii precum IP Home Control si Easy Mirroring pentru o conectare mai usoara cu acest televizor ! Haideti sa aflam mai mutle despre el !

Ca si design va pot spune ca modelul are un aspect elegant si minimalist ce vine pe argintiu cu un ecran ultra subtire ce garanteaza o integrare perfecta cu decorul casei tale ! De asemenea modelul ofera o functionare perfecta in orice conditii atat montat pe perete cat si plasat pe o suprafata dorita . Diagonala ecranulu este de 120 cm ceea ce il face ideal pentru orice camera de zi iar standerul minimalist argintiu ofera o stabilitate foarte buna !

Review PANASONIC TX-50EX700E

Ca si functii specifice va pot confirma faptul ca rezolutia 4K Ultra HD ofera calitatea mult asteptata a imaginilor redate oferind o experienta vizuala unica si dinamica . Tehnologia HDR PRO asigura realismul si naturaletea imaginilor printr-un contrast optim, un spectru de culoare vast si o luminositate excelenta !

Pret PANASONIC TX-50EX700E

Recomandarea noastra -> AICI!

De asemenea modelul acepta mai multe formate HDR printe care si versiunea 10 sau Hybrid . Ca si parere finala va pot spune ca doar pe partea de imagine avem o performanta foarte buna lasand la o parte platforma inteligenta care este si aceasta destul de performanta .Recomand cu incredere ! Pretul este bun in magazine pentru acest Smart TV insa va invit sa vedeti si oferta redusa de pret pe care o puteti accesa mai jos !

Pretul de azi 07.12.2023 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
PANASONIC TX-50EX700E
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare