SAMSUNG 43LS03B pret excelent calitate superba

SAMSUNG 43LS03B este un model de televizor Samsung The Frame. The Frame este o serie de televizoare Samsung care sunt concepute pentru a arăta ca o operă de artă în timp ce nu sunt utilizate.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Iată câteva caracteristici și specificații cheie ale Samsung 43LS03B:

  1. Afișaj: Televizorul are o diagonală de 43 de inch, care se referă la mărimea ecranului măsurată pe diagonală. Utilizează un panou LCD cu iluminare laterală (edge-lit) pentru a oferi imagini clare și detaliate.
  2. Rezoluție: 43LS03B suportă rezoluția Full HD, ceea ce înseamnă că afișează imagini la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Deși nu are rezoluție 4K, acest televizor este conceput pentru a fi expus ca o operă de artă, mai degrabă decât pentru a reda conținut de înaltă rezoluție.
  3. Modul Art: Unul dintre aspectele distinctive ale seriei The Frame este funcția Modul Art. Acest mod transformă televizorul într-o operă de artă digitală atunci când nu este folosit pentru a viziona conținut. Puteți alege dintre o varietate de opțiuni de artă și fotografii sau puteți încărca propriile imagini pentru a personaliza aspectul televizorului.
  4. Smart TV capabilities: Samsung 43LS03B vine cu funcții inteligente integrate, alimentate de sistemul de operare Tizen. Acest lucru vă permite să accesați aplicații de streaming, să navigați pe internet și să utilizați alte funcții inteligente disponibile pe televizor.
  5. Conectivitate: Televizorul include mai multe porturi HDMI, porturi USB și alte opțiuni standard de conectivitate, permițându-vă să conectați dispozitive externe precum console de jocuri, playere Blu-ray și altele.
  6. Customizable Frames: Un alt aspect al seriei The Frame este că puteți personaliza rama televizorului. Puteți alege o ramă din selecția disponibilă sau puteți achiziționa rame suplimentare pentru a se potrivi cu decorul dvs. interior.

Acestea sunt informațiile de bază despre Samsung 43LS03B, dar rețineți că detaliile specifice și caracteristicile exacte pot varia și ar trebui să consultați documentația oficială sau site-ul Samsung pentru cele mai recente informații.

Recomandarea noastra -> AICI!

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
SAMSUNG 43LS03B
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare