REVIEW – Utok U43UHD1 pret bun pentur un tv premium!

Ei bine, a venit momentul sa testam impreuna televizoare din ce in ce mai puternice. Astazi m-am hotarat sa vorbim, asadar, despre un model de televizor de la Utok pe care il gasesti la un pret foarte avantajos. Este vorba despre un model cu foarte multe avantaje pe care te las sa le descoperi in randurile urmatoare.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Televizorul Utok U43UHD1 este un Smart TV care foloseste cea mai noua tehnologie LED. Cu ajutorul acestei tehnologii se reduce consumul de energie dar creste si durata de viata a dispozitivului. Datorita slotului CI+ vei avea un consum de energie mai mic fiindca nu mai ai nevoie de un decodor pentru a fi conectat la televiziune. O alta bila alba o primeste tehnologia Miracast de pe Utok U43UHD1 cu ajutorul careia distribui continut de pe telefon sau tableta direct pe televizor fara sa le conectezi prin cabluri.

Review Utok U43UHD1

Fiind o platforma smart, nu puteau sa lipseasca cele mai cunoscute aplicatii. Asadar, poti vedea continutul preferat de pe Youtube sau te poti loga pe Facebook sa vezi cine a mai postat in ultima vreme. Pe telecomanda se gaseste acum un buton de acces rapid la unul din cele mai cunoscute portaluri online de filme si seriale. Standardul calitatii imaginilor este peste masura asteptarilor cu ajutorul tehnologiei HDR 10. Utok U43UHD1 are un ecran de 108 cm si reda imaginile intr-un format 4k Ultra HD, o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea Full HD.

Pret Utok U43UHD1

Recomandarea noastra -> AICI!

Sistemul Dolby Audio te ajuta sa ai parte de cel mai bun sunet, unul aproape realist parca desprins din boxele de la cinema. Recomand cu incredere acest model de televizor pe care il poti cumpara si online. In prezent, pretul modelului Utok U43UHD1 este de aproximativ 1.400 ron, dar am cautat pentru tine o oferta si mai avantajoasa, pe care o gasesti mai jos.

Pretul de azi 28.05.2020 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Numele produsului
Utok U43UHD1
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare