REVIEW – Hisense 50A7500F – Un produs uimitor cu specificatii de lux!

Salut! In randurile de mai jos puteti citi o postare in care va voi prezenta acest produs. Concret, aflati informatii despre el, cel mai bun pret, dar si ce parere mi-am facut in urma testelor.

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Hai sa va spun. Când vine vorba de performanțele sale de imagine , Hisense A7500F este o dezamăgire distinctă. Un punct luminos (destul de literal) este emisiunile sale HD, care arată culorile îndrăznețe și vibrante ale setului, ceea ce face o imagine mai expresivă decât se aștepta în mod normal la acest preț.

 

Review Hisense 50A7500F

Dupa parerea mea, este un set care favorizează strălucirea în locul detaliilor, ceea ce îl face mai potrivit pentru camere luminoase decât cele întunecate. Problemele încep să se acumuleze, deoarece difuzările HD nu au claritate, definiție și detalii, în special în părțile mai întunecate ale imaginii. În ciuda faptului că poartă UHD AI Usccaler de la Hisense, pot vedea și un pic de zgomot și strălucire.

Ce mi-a placut, a fost mișcarea care este un alt aspect cu care se luptă setul și ceva ce am observat la alte seturi Hisense. A7500F se luptă în special să-și adapteze gestionarea mișcărilor la conținutul de pe dispozitivele conectate. Streaming Tottenham Hotspur: totul sau nimic dintr-un cub TV Fire și artefacte de mișcare sunt vizibile. Streamed din aplicația Prime Video a lui A7500F și este mai bine, dar există încă probleme. Aș lăsa mișcarea dezactivată, dar dacă o folosești, Smooth pare cel mai bun compromis.

 

Pret Hisense 50A7500F

Recomandarea noastra -> AICI!

Pretul acestui produs in Romania este de aproximativ 2.500 de lei in Romania. Noi am cautat si am gasit pentru Dvs. o super oferta pe care vi-o las atasata pe aceasta pagina.

Pretul de azi 09.05.2021 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Hisense 50A7500F
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare