Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49KU6500, 4K Ultra HD

Buna! Acum puteti experimenta emotia din spatele culorilor cu noua tehnologie Active Crystal color de care beneficiaza modelul Samsung 49KU6500, televizor despre care vom vorbi in acest review.

Tehnologia dispune de un invelis de fosfor de culoare verde si rosu si de o sursa de lumina albastra care poate reda o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate . In plus , acesta reduce consumul de energie electrica a televizorului datorita rapiditatii procesului.

Beneficiaza si de Ultra Clear View care analizeaza continutul utilizand cel mai avansat algoritm de filtrare si reducere a zgomotului de fundal , Chiar si in cazul in care redat un continut de rezolutie Full HD , HD sau SD , va puteti bucura de imagini la o calitate foarte apropiata de cea UHD .

Samsung 49KU6500

POZE SI SPECIFICATII -> Vezi AICI !

Samsung 49KU6500 va permite chiar sa va creeati propiul spatiu de divertisment. Mai exact puteti conecta cu ajutorul portului HDMI mai multe monitoare sau televizoare. Conectarea la internet se face foarte simplu si rapid cu ajutorul adaptorului wiress din dotarea televizorului.

Review Samsung 49KU6500

Vine cu un sistem de operare foarte performant care optimizeaza performanta televizorului , asigurand o navigare rapida si intuitiva , atat pentru accesul la canalul TV cat si la toate aplicatiile SMART .

Este echipat cu un super procesor Quad Core care mentine viteza televizorului la un nivel superior , iar acesta va reactiona instantaneu la comenzile si la aplicatiile care ruleaza .

Este un televizor de tip LED , care poate avea si functia de monitor , are o diagonala de 123 cm , o rezolutie ULtra HD 4K de maxim 3840 x 2160 , un aspect al imaginii de 16:9.

Modelul dispune de caracteristici superioare de imagine precum : UHD Upscaling , motion rate 100 , PQI 1600 , HDR Pro , Micro Dimming UHD Dimming , Active Cristal Color , Auto Motion Plus , Film Mode , Natural Mode Suport.

Pret Samsung 49KU6500

Recomandarea noastra -> AICI!

Nici la capitolul sunet nu sta rau modelul 49KU6500 . Dispune de un sistem audio Dolby Digital PLus de 20 w care beneficiaza de caracteristici superioare de sunet precum Dolby Digital Plus , DTS , Wallmount Sound Mode , Multiroom Link , TV Sound Connect , BT Headset Suport . pentru un sunet clar si fara distorsiuni .

Pretul de azi 19.12.2018 la eMAG -> Vezi Aici !

 

Review produs
Numele produsului
Samsung 49KU6500
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Samsung, Televizoare