REVIEW – NEI 24NE5000 – Pret minim!

NEI 24NE5000 este numele televizorului despre care vom vorbi in articolul de azi. Mai precis, este vorba despre un dispozitiv ce are o diagonala a ecranului de 24 inch, adica 61 cm. Datorita acestui motiv, eu recomand produsul pentru incaperile de mici dimensiuni, cum ar fi: birouri, dormitoare, holuri sau bucatarii.

In plus, acest TV poate juca rolul chiar si unui monitor, astfel ca voi sa economisiti spatiu si timp. Pentru plasarea sa pe o comoda sau un birou, modelul vine impreuna cu un suport format din doua picioare, ce asigura o stabilitate foarte buna.

NEI 24NE5000 sta bine la capitolul Video, oferind caracteristici de o calitate peste medie. Contrastul dinamic este de 1000 : 1, timpul de raspuns de 5 ms, iar luminozitatea de 160 cd/mp. In plus, este important de mentionat faptul ca rezolutia suportata de ecran este cea Full HD.

Review NEI 24NE5000

Sunetul nu impresioneaza cu puterea sa, insa el va fi redat intr-un mod clar, fara distorsiuni, chiar si in momentele in care veti utiliza volumul la un nivel ceva mai ridicat. Asta se datoreaza caracteristicilor superioare ce au rolul de a ajuta sistemul audio!

Asa cum va spuneam, televizorul poate fi folosit si pe post de monitor. Totusi, el poate reda continut si de pe alte tipuri de surse externe, deoarece vine cu urmatorii conectori: Slot CI+, intrare PC D-sub 15 pini, minijack casti de 3.5 mm, Audio PC In, intrare video, intrare USB si 1 port HDMI.

Pret NEI 24NE5000

Recomandarea noastra -> AICI!

Recomand acest televizor datorita calitatii sale. In plus, el ofera caracteristici bune, iar asta la un pret de doar 750 RON. Ca de obicei, nu m-am dat batut si am gasit modelul NEI 24NE5000 la un pret chiar mai avantajos. Pentru a-l descoperi, va invit sa dati un click pe unul dintre butoanele atasate acestui articol.

Pretul de azi 13.04.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
NEI 24NE5000
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Electronice, Televizoare