Review – Samsung 49NU7502 – Pret de nota 10+

Salut, prieteni! In review-ul de zi aflam impreuna totul despre Samsung 49NU7502. Ca de fiecare data, va voi prezenta opiniile clientilor despre produs, ce caracteristici ne ofera, dar si care este un pret bun!

Vreau sa va spun ca, Televizoarele Samsung sunt renumite pentru soluțiile inovatoare. Tehnologiile moderne sunt utilizate în produsele folosite la domiciliu și în birou. Cumpărarea unui televizor Samsung în magazinul nostru este o garanție a securității și siguranței că provine din distribuția oficială în Polonia. Vă garantăm că în cazul oricăror probleme veți primi asistență profesională și reparații ale echipamentului folosind piesele originale. Serviciul Samsung autorizat va avea grijă de tot. Pentru a vă asigura că televizorul Samsung pe care l-ați cumpărat este original, verificați întotdeauna conținutul pachetului. Dispozitivul trebuie să aibă un manual de instrucțiuni și un card de garanție în limba poloneză.

Review Samsung 49NU7502

Vreau sa va spun si despre Tehnologia Ambilight , puterea luminii. Televizorul utilizează o tehnologie Ambilight unică, care lărgește vizibil ecranul, făcând imaginea afișată pe televizorul de 49 inch să pară și mai mare. În plus, strălucirea luminată, luminată, care se încadrează pe perete de pe cele trei laturi ale ecranului, creează o dispoziție unică și impresia că programul urmărit iese din cadrul televizorului și se mișcă direct în camera de zi. Culorile, dinamica și emoțiile îl înconjoară pe spectator trăgându-l în centrul acțiunii și oferindu-i o experiență uimitoare în timp ce privea.

Asa dar Noul procesor de imagine P5 patentat de Samsung optimizează digital toate materialele afișate utilizând un algoritm de ultimă oră. Datorită creșterii dramatic a puterii de procesare a procesorului P5, sa obținut o îmbunătățire totală a calității imaginii de 50%. Acum puteți admira cele mai adânci culori negre și cele mai strălucitoare, precum și minunatele culori vii și nuanțele naturale ale pielii.

Pret Samsung 49NU7502

Recomandarea noastra -> AICI!

Am fost multumit si de Integrarea Android TV , televizorul combină o sursă uimitoare de divertisment care este Android TV și o calitate ridicată a procesării care garantează un procesor quad-core. O astfel de conexiune oferă nu numai posibilități nelimitate de distracție, ci și acces la jocuri și aplicații, dar mai ales buna lor funcționare. Datorită sistemului Android, puteți naviga convenabil pe televizor, puteți activa aplicațiile și puteți reda filme într-un mod foarte rapid, intuitiv și atractiv.

Dupa ce l-am testat, pot spune faptul ca Samsung 49NU7502 mi-a lasat o impresie placuta, iar datorita acestui motiv il recomand si voua. El poate fi gasit in general la pretul de 4600 RON, insa va invit sa accesati link-ul din articol pentru a gasi modelul la reducere!

Pretul de azi 20.05.2024 la eMAG -> Vezi Aici !

Review produs
Data review-ului
Numele produsului
Samsung 49NU7502
Stele acordate
51star1star1star1star1star
Categories: Televizoare